torsdag 4 oktober 2012

Svensk press utan ryggrad..

Alla svenska dagstidningar är ryggradslösa och tillhör ormsläktet. Fega och lömska utan nyanser krälar de omkring och kysser regering, kommuner och myndigheter i röven, Med sina kletiga fingrar kliar det ryggar så skinnet nästan lossnar på socialvåd, sjukvård medan man hytter med näven åt pensionärerna och ungdomarna.

I gårdagens GP fick SD en liten, liten ruta där man berättade att Sverigedemokraterna vill införa ett socialavgiftsavdrag så att var tredje litet företag slipper betala sociala avgifter. Partiet lanserar även ett sjuklöneavdrag för upp till tio anställda.
Sedan klipper redationen till med att i SD:s skuggbudget finns också ett femte jobbskatteavdrag med.
För att finansiera förslagen vill SD slopa restaurangmomsen och rabatten för att anställa unga, men också minska invandring och bistånd.

Vad tror ni händer? Jo i dagens GP så hoppar plötsligt en muntergök från MP (med bild och allt) upp och hoar att detta vill även de göra. Här visar återigen media sitt förakt för SD genom att ge Miljöpartiet tre gånger så stort utrymme. Miljöpartiet däremot vill göra det billigare för småföretag och anställda med föreslår i nästa andetag en rad skattehöjningar. Höjda klimatskatter, bensinen upp 70 öre och skatt på flygresor
Svenska folket betalar fan i mig tillräckligt med skatt. Varför inte komma hem till oss och montera upp  lås på våra toaletter så vi får pröja en femma för att gå och skita?

Detta borde GP sätta en av sina undersökande redaktörer på att utreda. Kommer lås på privata toaletter att bli framtidens inkomstkälla för kommunerna i vårt land. Djävla skitstövlar.
pappa B
Skicka en kommentar