torsdag 4 oktober 2012

Nu drar det ihop sig. Regn och rusk drar in över landet och nu är det bara en tidsfråga innan vi vaknar till en vit morgon. De tappraste blommorna hänger kvar i rabatterna men löven har resignerat och de flesta ligger numera på gångvägarna och gräsmattorna i området. Men detta är ju i och för sig inget märkvärdigt, det här händer ju varje år men vi blir lita molokna och deppade så fort augusti/september passerat. det är nu vintern slår grepp om landets befolkning...

En annan som slog grepp om något var Linnéa vår lilla solstråle på gymmet. Här kramar hon om "Ivan den förskräcklige", min träningskompis, och han verkar nästan bli lite blyg. Vi körde ett ganska normalt morgonpass Ivan och jag och med tanke på morgondagens övningar så lär det vara bra att ha lite krafter kvar.

Uppladdning resten av dagen slappa i massagefåtöljen och slöglo på dumburken, kan det va nåt? Nää, för tusan säger jag, men jag måste ju bromsa upp och stilla mig och inte fara omkring som en skållad iller runt Angered.
Tror att jag tar mig ett äpple när jag ändå är på G. Ni får ha det så in i skogen fint. Pussas och kramas och ge era små barn en guldtia extra så de kan köpa sig några morötter att gnaga på.
Ha det fint tills vi syns igen
pappa B

"Litet omsänder, blir mycket omsider"
Skicka en kommentar