torsdag 4 oktober 2012

Nu drar det ihop sig. Regn och rusk drar in över landet och nu är det bara en tidsfråga innan vi vaknar till en vit morgon. De tappraste blommorna hänger kvar i rabatterna men löven har resignerat och de flesta ligger numera på gångvägarna och gräsmattorna i området. Men detta är ju i och för sig inget märkvärdigt, det här händer ju varje år men vi blir lita molokna och deppade så fort augusti/september passerat. det är nu vintern slår grepp om landets befolkning...

En annan som slog grepp om något var Linnéa vår lilla solstråle på gymmet. Här kramar hon om "Ivan den förskräcklige", min träningskompis, och han verkar nästan bli lite blyg. Vi körde ett ganska normalt morgonpass Ivan och jag och med tanke på morgondagens övningar så lär det vara bra att ha lite krafter kvar.

Uppladdning resten av dagen slappa i massagefåtöljen och slöglo på dumburken, kan det va nåt? Nää, för tusan säger jag, men jag måste ju bromsa upp och stilla mig och inte fara omkring som en skållad iller runt Angered.
Tror att jag tar mig ett äpple när jag ändå är på G. Ni får ha det så in i skogen fint. Pussas och kramas och ge era små barn en guldtia extra så de kan köpa sig några morötter att gnaga på.
Ha det fint tills vi syns igen
pappa B

"Litet omsänder, blir mycket omsider"

3 kommentarer:

Calle Rockbäcks BLOGG sa...

Hösten hos er har kommit längre än hos oss i Södern.Framgår tydligt av din lövbild.

Anonym sa...

Hösten har kommit längre än i Norrbotten också.
Du skämtsamma kusin...
som tror att ni ska få snö före oss i södra Norrbotten ha..ha..
Men klart allt skitväder kommer ju från väster och drar över
Göteborg.
Inte undra på att alla som bor där blir så deppiga.
Här i Norr är vi Glada åt allt som kommer Hi..Hi..
Kusin B.

pappa B sa...

Calle min vän, njut för bövelen, ut och andas in de fallande lövens sista klorofylldoft...
Kär poetiske kusin, släng dig i väggen. Här vilar inga halta höns utan här är glädjen i topp. Sätt du igång och träna så du i alla fall orkar starta Rallarmarschen nästa år :)