tisdag 16 oktober 2012

Tyskland fick en nervekrasch...

Hej Sverige! Ni gjorde det som ingen trodde var möjligt. Ni vände ett 4-0 underläge och sopade den gröna mattan med det tunga tyska maskineriet i den andra halvleken. Ett 4-4 resultat fick hela den tyska nationen att falla i tårar. Och vet ni vad, lite bättre koncentration av unge och mycket duktige Tobias Sana från Angered och det hade varit 4-5 till Sverige.
Jag var ganska säker på att Tyskland skulle vinna med 3-0 och det såg onekligen ganska så sannorlikt ut och späddes på med ett mål till innan den första halvleken var till ända.

Sen kom ett nytänt blågult landslag ut på mattan och klippte till Fritz soldater med två svenska upercut och en krok och till slut en rak vänster. 4-4 det är en karamell som kommer att suga länge på. Den tyska uppställningen lämnade stadion med sänkta huvuden och bonusmiljonerna som skulle delas ut efter segern mot Sverige, de rullade snabbt ut från deras konton. Knackig vinst mot Färöarna och en hjälteinsats mot Tyskland. Tack för det Zlatan & Co. Nu kan Ljusdalsgrabben Hamrén få lite lugn och ro några veckor med hoppas jag. Godnatt!
pappa B
Skicka en kommentar