tisdag 16 oktober 2012

Skippade Angered och valde Domkyrkan idag...

Som vanligt på Sportlifes gym så var det supertrevlig personal vid entrén. En elegant tvåfärgad madam med glimten i ögat och lätt till skratt hälsade oss farbröder välkomna.
Stora lokaler lite hit och dit och ett entresolplan där det fanns roddmaskiner, cyklar och lite plats för träning utan vikter eller med kettelball.

När man testar runt på lite olika gym så får man känslan att vårt lilla gym nere i källaren i Angered blir bättre och bättre. Att vi har de finaste brudarna är en sak, men klubbkänslan, den finns ingen annan stans. Detta märker man även ute i lokalerna. Inget tugg och glada tillrop utan maskinmässigt dragande, lyftande och hivande. Hos oss i Angered är det ett supergäng som alltid har tid med lite goda råd, lite snack om dittan och dattan och ger en betydligt högre social tröskel än vad de övriga ställena gör. Heja Angered!
Men vi har flera gym kvar att testa, så vänta bara.....

Två glada pizzapojkar ute på Herkules på Hisingen. Testa deras sallad! Waw!
Stans bästa sallad!
När vi ändå var på G så tog vi spårvagnen över älven och ut på Hisingen till Pizzeria Herkules . Här har vi varit några gånger och det var Ivan som visade mig stället. -De har en sådan fantastiskt god Amerikansk sallad sa han och det var faktiskt inget överord. Salladen är fantastiskt och grabbarna som driver det hela är lika trevliga som salladen är god. Rejäla portioner och man kan väja på flera olika sorter. Är du riktigt sugen så åk över till Hisingen och testa. Du kommer inte att bli besviken, jag lovar.
Nu väntar Öppet hus på en skola som gumman, jag och junior skall åka och kika på. det är snart dags att välja gymnasium för lilleman och då gäller det att vara väl förberedd, så man får något som passar ens intressen och inriktning.
Sedan blir det fotboll på TV och jag är nödd och tvungen att meddela att Sverige, trots Zlatan och flera andra duktiga grabbar spelar på topp, kommer att torska med 3-0 mot den tyska stridsvagnen. Det viktigaste är dock att man gör en god match och visar Fritz gossar att det inte är någon lätt match att möta de blågula krigarna. Försvaret kommer att vara den felande länken i afton. på tok för stillastående och passiva.
pappa B
Skicka en kommentar