lördag 3 november 2012

Att tigga på McDonald bland gästerna, det går bra?

Den här gumman hon knäböjer i Brunsparken
och springer inte in och tigger på McDonalds
Nu tycker jag att personalen på McDonald borde skärpa sig och även ledningarna för respektive restauranger inom kedjan. Hit går man för att äta och ta sig några minuters vila och det första som händer är att en skitig rumän kommer skakande med sin pappersmugg och ber om pengar. Han eller hon avlägsnar sig inte så snabbt heller och det har till och med hänt att man försökt peta i maten. Detta har jag själv sett och kommer det någon oavsett tiggare eller ej och petar i min mat då åker den personen på en sjuhelvetes lusing den saken är klar.
Om små skolbarn kommer in och försöker sälja sina majblommor så blir det ett jäkla liv, då kommer personalen rusande och föser ut ungarna. Men skitiga tiggare de får komma och nästan sätta sig bredvid en vid bordet och skaka med sin mugg.

Min dotter blev utsatt för detta nu i veckan och skev om detta till McDonalds på deras FB sida samt mailade till företaget. Detta är inte fösta gången, hon har påpekat detta till personalen vid ett flertal gånger. Hon är 14 år och vill sitta och äta ifred utan ett tiggare skall komma och be om pengar. De pengar hon eventuellt har behöver hon själv. Vad händer jo hon blir påhoppad som tusan av en massa folk som tycker att hon är en bortskämd fjortis, ha, ha. Detta måste vara folk från den "fina delen" av stan som aldrig kommer kontakt med dessa tiggande figurer eller ens har satt sin fot på McDonald.

Nu skall jag hänga upp tavlor! Vi hörs

pappa B

Skicka en kommentar