lördag 3 november 2012

Att tigga på McDonald bland gästerna, det går bra?

Den här gumman hon knäböjer i Brunsparken
och springer inte in och tigger på McDonalds
Nu tycker jag att personalen på McDonald borde skärpa sig och även ledningarna för respektive restauranger inom kedjan. Hit går man för att äta och ta sig några minuters vila och det första som händer är att en skitig rumän kommer skakande med sin pappersmugg och ber om pengar. Han eller hon avlägsnar sig inte så snabbt heller och det har till och med hänt att man försökt peta i maten. Detta har jag själv sett och kommer det någon oavsett tiggare eller ej och petar i min mat då åker den personen på en sjuhelvetes lusing den saken är klar.
Om små skolbarn kommer in och försöker sälja sina majblommor så blir det ett jäkla liv, då kommer personalen rusande och föser ut ungarna. Men skitiga tiggare de får komma och nästan sätta sig bredvid en vid bordet och skaka med sin mugg.

Min dotter blev utsatt för detta nu i veckan och skev om detta till McDonalds på deras FB sida samt mailade till företaget. Detta är inte fösta gången, hon har påpekat detta till personalen vid ett flertal gånger. Hon är 14 år och vill sitta och äta ifred utan ett tiggare skall komma och be om pengar. De pengar hon eventuellt har behöver hon själv. Vad händer jo hon blir påhoppad som tusan av en massa folk som tycker att hon är en bortskämd fjortis, ha, ha. Detta måste vara folk från den "fina delen" av stan som aldrig kommer kontakt med dessa tiggande figurer eller ens har satt sin fot på McDonald.

Nu skall jag hänga upp tavlor! Vi hörs

pappa B

6 kommentarer:

Anonym sa...

Om det nu inte hjälper att be "tiggarna" att försvinna - får hon flytta till ett annat bord eller ge 17 i att gå tiil McDonalds

margareta

pappa B sa...

Man skall inte behöva byta bord för att få vara i fred och när man är 14 bast då går man till McDonald eller något annat liknande ställe. VArför skall hon ändra på sig, hon betaöar ju för maten, är det inte bättre att de kör uyt de som går och tigger?

erika sa...

Det finns ingen "Gilla" knapp som på FB för då hade jag klickat på den pappa B. Varför ska någon behöva flytta på sig vid ett matställe när man en gång satt sig, för att det finns någon som av en eller annan anledning stör?

Jag anser att den som stör är den som med omedelbar verkan skall förpassar sig själv där ifrån, och om vederbörande inte så gör, får det blir personalens ansvar. Oavsett var vi är utanför egen bostad har vi all rätt att både får går i fred, och även äta ute i lugn och ro som inslag i måltiden.

Flytta på sig Margareta, det kan du och dem som tycker så göra, vi andra vi hävda vår rätt att få äta i fred. Vi är rätt många ute i samhället som inte viker oss som grässtrået för vinden. Tack för orden!

pappa B sa...

Här var det andra bullar, heja Erika.
Det var ju bara otur att det drabbade min lilla jänta men hon räds inte vare sig vår herre eller fan själv så hon mailade omedelbart till McDonald på deras FB sida plus direkt företaget.
Men aktare vilken skit hon fick tillbaka, det var till och med folk som tyckte att hon skulle dö och kallade henne för människohatare. Svårt att få ett land att funka med sådana innevånare, den saken är klar. Nu har hon plockat bort sitt inlägg.

Anonym sa...

I Trinidad råkar vi ut för samma sak när vi går ut och äter det händer på vissa restauranger vi har slutat att gå till dessa ställen det kanske kommer att hända också hos MC Donalds då kommer kanske personalen kastar ut vedebörande
Sigge

Anonym sa...

Jag har bojkottat McDonalds torra långtidsvärmda skit hamburgare! Deras servis ger jag inte ett piss för. Finns andra trevliga Hamburgerställen med fin personal som man kan äta i lugn och ro på.
Dom borde lära sig att kunden har alltid rätt för det är ju dom som dom lever på.
Deras handläggning kring tiggare i lokalen är dålig stil.
Klarar man inte att ta kritik så kan dom ju lägga av med sin verksamhet.
Kusin B.