söndag 4 november 2012

..kan bara sitta och se på när Sverige sjunker allt djupare i dyn...

-Stick och brinn, djävla människohatare. Det var bara en av många mycket olustiga kommentarer som min dotter fick i går efter det att hon mailat till McDonald och klagat på att hon och flera andra besvärats av tiggare när de suttit och ätit.
Vad säger man? Kanske är det bäst att bara hålla käften och jamsa med. Ge tiggarna din sista veckopeng, kyss deras skitiga händer och sparka pungen långt upp över huvudet på de som kommer och hämtar hem dem på kvällarna i sin stora fina Mercedes. Varför betala för att åka spårvagn? Det är ju helt befängt då dina pengar går till inköp av ytterligare ett nytt biljettsystem och nya spår agnar av samma skitföretg i Italien. Tjuvåk, stjäl grannens cykel, det är bara att lämna den när du kommer faran och stjäla en ny när du skall hem igen. Att det drabbar två stackare som kämpat länge för att köpa sig sina cyklar, skit i det. Gå in och fyll fickorna med smågodis och ett par burkar med energidryck på affären, de har ju ändå lagret fullt och jag kan inte heller betala böterna med min lilla pension, så de får andra människor göra, de stackare som fortfarande har jobbet kvar...Sverige och svenskarna, vi är på väg rakt ner i skiten och vi kommer ALDRIG att ta oss upp igen, den saken är klar. Men då kanske vi får tillbaka lite av alla de miljarder i bidragspengar vi lagt ut ända sedan Palmes tid. Jasså, tror du inte det? Det var som fan, hur skall vi då göra?.

En man med framtidstro var Abraham Lincoln, som passade på att gifta sig med sin 24-åring Mary Todd den 4 november 1842. Vildare var Kristian den gode, som han kallades i Danmark då han klev upp på den svenska tronen den 4 november 1520. Men...Gustav Eriksson kunde han inte få tag på, för den rödhårige Gustav, han rände mellan Sälen och Mora på skidor, hånglade med kranskullor, käkade falukorv och knaprade på Vasa knäcke.

Ett annat kärlekspar blev det den 4 november 1926 då den svenska prinsessan Astrid, lovligt fick idka älskog med sin Belgiska kronprins Leopold. Var någonstans brölloppsnatten genomfördes vet jag däremot inte.

De 800 som av sina föräldrar blivit döpta till Sverker får idag kaffe och tårta och förhoppningsvis har några av dem sett till att deras söner fått ta del av namnet, annars dör namnet Sverker ut om ett par år. Detta namn förpliktar mina damer och herrar. Det är ett svenskt kunganamn och både den äldre och den yngre Sverker, var kungar under 1100- respektive 1200-hundra talet. Så nu vill det till för Madeleine och hennes amerikanske polare att de lägger in Sverker bland eventuella pojknamn. Så här tidigt? JA det är klart att hon redan är laddad och klar, det fattar ni väl. Ni tror väl inte att lilla Madeleine sitter på sin kammare i USA och lägger puzzel?

Phu...nu har jag skrivit bort några minuter av denna långtråkiga söndag. Sätter på en panna kaffe och sätter mig i massagefåtöljen och slappar. Vi kanske hörs! Heja Elfsborg och grattis till guldet!
Jasså är inte matchen spelad ännu, de var som fan. Nåväl, de vinner ju ändå så skit samma.....
Häcken blir tvåa och Djurgården spelar byxorna av  IFK om ett par timmar, tyvärr. Malmö torskar mot ett svårspelat AIK på bortaplan och tabellen är klar!
Grattis Frölunda ni vann! Slog Brynäs med 4-0 på bortaplan. Förmodligen har någon stegat in i
omklädningsrummet och visat grabbarna hur de skulle hålla klubborna, den bredaste sidan skall vara ner.

Tjejerna i GFC vann med 1-0 mot ett tappert kämpande Vittsjö och Jitex (mina gamla favoriter) piskade upp Kristianstad med 3-1. Visste ni om att i Kristianstad bor världens fulaste människor?
pappa B

"Med en flaska och en flicka, räknar man inte timmarna"
Skicka en kommentar