tisdag 6 november 2012

Det blir Mild vinter och Stahren flyttar söderut?

Ja det är vad Mattias Balkander, utsökt krönikör och terrängloppsdirektör på GP och i Risveden, tror och hoppas. Och jag pappa B, som sitter här i min lilla garderob och knackar jag håller med till 100% Bort med bromsklossar och experter utan visioner och in med nya friska nypor som kan få in metatabletterna i röven på de högt avlönade fotbollsspelarna i IFK:s modfällda trupp.
GAIS kan sätta sig och pusta ut på klubbhustrappan och börja bygga nytt inför den kommande säsongen i den lägre divisionen. Häcken får se om sitt hus så inte alla duktiga spelare försvinner bort från klubben för då blir det en ny resa med en massa hinder på vägen. Pengar har klubben så man behöver inte gapa över några extra tusenlappar från ryssar, engelsmän, och spanjorer utan lås in killarna i omklädningsrummet över vintern och släpp loss dem för nya målkalas när våren kommer.

Här promenerar jag och Ivan den förskräcklige mot Gråbo!
USA på väg att bli det nya Sverige och om Obama vinner valet (vilket han förmodligen gör) då kommer detta att bli ytterligare ett mjäkandets år för amerikanerna. Obama påminner mycket om Palme som var hela världens samvete och gjorde Sverige till en oas för arbetsskygga, kriminella och korruperade kommunalpolitiker. Med Obama vid styrstången så lär det amerikanska folket trampa iväg mot en liknande, förmodligen värre situation, än vår svenska modell. Inte lär det bli mycket bättre om motsvarigheten till vår flintis, Rainfeldt, den tjärade Barackens utmanare Romney tar över. Jag tror att landet Västerut har målat in sig i ett hörn och det skall fan till för att komma loss därifrån...

En som verkligen hade eld i baken var August Palm som eldade upp massorna i det första socialistmötet i Sverige den 6 november 1881. Betydligt snabbare klarades Sex Pistols första framträdande av då bandet spelade i en konstskola i London. Efter bara några minuter så drog skolans rektor ut väggkontakten och showen var slut. När det hände? Den 6 november 1975 så klart. Det kommer ni väl ihåg?

Idag blir det gymmet, skippar promenaden, halt och kallt, jag lyfter skrot istället. Nu är gubben på banan igen så nu får alla atleter nere i Sportlifes källare här i Angered passa sig. Fast med handen på hjärtat så är det alla snyggingar i receptionen och nere på gymmet som drar, gubbarna skitar jag fullständigt i.

Är det någon som vet vem eller vad som polishelikoptern jagade runt klockan 01.30 i natt. de flög omkring i nästan en timme och man undrar om det var en ny provskjutning av automatvapen uppe i Rannebergen? Fast det kommer väl på nyheterna och avisen i morgon kan jag tänka. Nu ä det dags att ladda med en liten proteindrink med smak av jordgubbar, packa trunken och masa sig iväg ner på gymmet. Blir väderleken mildare fram på dagen så tar jag nog 7 kilometarn också när jag ändå är på G. I morgon är det vilodag, har fått mig en tankeställare där jag måste inse att det krävs vila också mellan passen om allt skall fungera, fast det är jävligt jobbigt att inte träna det skall ni veta.
pappa B

"Att bli far är inte svårt, men att vara det"
Skicka en kommentar