fredag 16 november 2012

Herre Jessus vilket kort minne en del människor har, kortare än mitt...

Nu skjuter man skarpt mot Jimmy Åkesson från alla håll och kanter. Men men det är bara att lugna sig för detta är absolut ingenting att haka upp sig på. Ni kommer väl ihåg Shymans fylleslag? Sahlins kontokorts dribbel P-böter och TV-licens fiffel och inte minst Juholts svindlande lägenhetsaffärer. Att Reinfeltds prydligt gosse slogs och åkte fast för misshandel inte bara en gång, det har man glömt eller dragit streck över. Fortfarande har dessa partier sina väljare nästan intakt, SD har tagit en del av dem. Det kommer SD också att ha när den värsta stormen lagt sig. Visst jag håller med om att handlingen i sig själv inte är acceptabel, inte rumsren heller, men vadå? Har du aldrig hört något mer uppsatt näktergal kvittra om blattar, fittor och rövlappar? Jasså inte, då är du inte med ute på mattan utan lever din värld inlindad i det föråldrade systemet som tillåter både kriminalitet och annat skit i landet. Men gapa och skrika det klarar du av där du står med röven i vädret och huvudet i sanden.
Stå på dig Jimmy, stormen bedarrar snart.

Som på beställning så sprängde polisen i Göteborg nyss en kriminell liga på ett asylboende på Tjörnbro park camping. En maffiaboss och sex hantlangare. Fullt av vapen, id-handlingar och stöldgods. Efter ett års spaning så slog ett 80-tal poliser till. Nu kommer de här gossarna att ställas inför rätta, bli behandlade som små barn, omhuldas och får sedan förmodligen sitta på något av landets mysiga anstalter tills de lovar och svurit att de aldrig mer skall ta några saker från någon annan. Under tiden får de lön, mat och husrum. På min bekostnad. Heja Sverige, den blå färgen på vår svenska flagga blir mer och mer grådaskig och snart är hela tygstycket vitt!

De små flickorna Vivekorna och Vibekorna har namnsdag i dag. Namnet kan vara danskt eller komma från lågtyskland. Det betyder liten kvinna, fast de Vivekor jag knner är banne mig inta små damer, den saken är klar. I det här fallet förpliktigar inte namnen.

Den 16 november 1940 tog Albert Engström sin sista dragnagel och for till författanas himmel. Om han där togs emot av Sankte Per eller grabben med bockfot det låter jag vara osagt. Han kanske fick alternera ett tag innan man bestämde sig?

Den 16 november 1988 beslutade sig Televerket för att sluta tillverka telefoner i Sveroge. Sedan dess har verket slutat helt och kvar finns bara äldre damer med stora öron efter allt tjuvlyssnande i telefonerna och stolpklättrande gubbar som står och hasar sig upp mot de fåtal stolpar som finns kvar. Precis som de som har "kli i röven" gör fast tvärtom.

Lars och Ivan den förskräcklige är på väg mot Norge och Halden där Lars skall lire country  i kväll. Ivan den förskräcklige åker med som sällskap så att inte solisten på Guran somnar till på vägen hem i natt.
Ivan och jag gjorde en mycket snabb trea klockan 8 i morse och sedan körde vi alla tre ett 2 timmars pass nere på Sportlife. De hänger med bra grabbarna och gubben får banne mig ligga i för att de inte skall komma ikapp. Antagligen gör de detta en vacker dag (kan vara en regnig också) och då är det väl bara att buga och gratta till framgångarna. Lars var överlycklig idag, ett hg under 147 kilo; -Snart är jag nog nere på 145, sa han och sken som en sol! Bra jobbat lille põjk!
Nu blir det vila, uppladdning inför fredagsmyset med familjen, akrobatiken med kvinnan när trollen slocknat och en bit god näringsrik mat. Kanske slinker det ner en liten wirreskvätt också, vi får väl se. Kör nu allt vad ni orkar för i morgon kanske ni inte orkar alls....
pappa B

"Den som skall slakta grisen, får tåla skriket"
Skicka en kommentar