lördag 17 november 2012

Tack skall du ha Ingo!

Ingo ser ut som en liten tomtegubbe där han sitter och ler.
Ingemar "Ingo" Johansson är osthyveln Ingo-Pingos gudfar. I går bjöd han hem några vänner till ett litet nostalgi partaj. Om hans första party blev en succé (jag missade detta dessvärre) så blev inte det här något sämre.  Det blev lite manfall, men vi som träffades hade verkligt trevligt och till och med Anna-Karins och Ingemans (han heter faktiskt så) hund Daisy hade trevligt. God stämning jättegod baugette med bacon och kyckling och alkoholfri päroncider (körde bil) smakade superbt.

Jag hoppas att inbjudan återkommer under nästa år för det är alltid roligt att snacka gamla minnen. Ingo och jag har jobbat ihop under flera år både var för sig och ihop. Han var tidningskungen i Ale kommun under många år och vi har genomgått många både roliga och tuffa prövningar tillsammans. Nu lever han livets goda dagar i sin fina lägenhet i Alingsås. Synd bara att värk och krångliga värden gör det inte lätt för den glade redaktören. Fast humöret och den vassa tungan och slagkraften i kommentarerna är det banne mig inget fel på.... Tack skall du ha Ingo min vän.

Den 17 november 1884 blev August Strindberg frikänd i rättegåmngen för hädelse mot novellsamlingen Giftas.
Den 17 november 1869 öppnas formellt den 162 kilometer långa Suez kanalen, länken mellan Medelhavet och Röda havet. Huruvida det var magsdans respektive foxtrot på stränderna förtäljer icke historieböckerna.
Trassel i Grekland redan den 17 november 1973 då militärjuntan införde undantagstillstånd i Aten efter det att 50.000 människor demonstrerade  mot regeringschefen GP (han har så förbannat krångligt namn att stava) Papadoupulus ungefär---
Grattis lilla Naomi i dag är det er dag. Namnet härstammar från Hebreiskan och betyder behag. Ungefär 600 behagliga kvinnor har detta som tilltalsnamn så nu vet ni detta...Ungefär lika många heter Naima, nykommling i namnbanken år 2001. Skådespelerskan Naima Widstrand är väl den mest berömda Naiman här i landet?

Nu skall jag kolla skidåkning, har plockat fram stavarna och vallalampan och ställt vid massagefåtöljen.
Vi synes och höres
pappa B
Skicka en kommentar