torsdag 15 november 2012

Jämtgubben sitter i Hammarkullen och nyser...

Ja banne mig, han ställde rätt diagnos på sig själv, Ivan den förskräcklige. -Jag har nog åkt på en lunginflamation, sa han när han kraxade runt med mig på promenaden igår. Känner mig helt slut när vi kommit halvvägs upp för backen. Och mycket riktigt, han fick beskedet idag, efter de prover han tagit. Nu är det penicillin och cortison, som gäller ett par dagar framåt men träningen skippar han inte. -Nej tusan heller jag frågade doktorn och det var ok bara jag inte tog i för mycket.
Ivan den förskräckligen är en hårding, skenet bedrar. En snäll äldre herre, liten tunn uppe på skulten, med en stuttande gång. Akta ER!!!! Det är betydligt mer krut i den här farbrodern än vad ni tror och jag säger bara att det var tur att de fegisar som rånade honom här om året kom bakifrån. De hade kunnat åkt på ett rejält kok stryk annars, det är jag helt säker på.
pappa B

"Ont krut förgås inte så lätt"

2 kommentarer:

Anonym sa...

tänk så farbro dokt. har blivit klok. ut och gå , utmed er och gå , undra om dom(Reinfeld), på sikt, har råd med så friska panchos

undrar margareta

pappa B sa...

Ha ha nej det blir nog ett elände om alla 40-talister skulle börja träna för att inte tala om 50-talisterna då tog stadskassan slt diekt :)