torsdag 20 december 2012

Fin frukost på vilodagen...


Ett halft paket bacon, äggröra med grönskål, två skivor fet ost och en celmentin. En kopp te (kopp med Jpokkmokks-Jokke på) och ett glas med proteinkick. Vad kan en ålderstigen ringräv som pappa B önska sig mera till frukost? Ja en magdansös hade ju inte varit fel, men jag får väl vänta tills kvinnan kommer hem från jobbet, med dansen.

Vill ge en stor eloge till BiljettShop och deras lilla Åsa. Vi har beställt och betalt biljett till One Directions konsert i Friends Arena som julklapp till vår lilla loppa. Det har strulat och vi har inte fått varken faktura eller biljetter men en påminnelse. Biljetterna är betalda och nu fixade Åsa till det hela och biljetterna dyker upp före helgen så att julklappen är räddad. Phu! Tack för mycket snabb och god service Åsa och BiljettShop, sådant här värmer gubbahjärtat.

Hellner & Co har fått en nya vallatrailer. Skidförbundet kom med ett pressmeddelande om detta under gårdagen -Scania Waxing Trailer- heter den blågula långtradaren. Lite mesig design tycker jag (Verkar vara kungahuset som stått för designen, inget företag med drag under skosulorna inte )Huvudsaken är ju att innehållet fungerar och att de svenska längdåkarna får rätt smorning under skidorna nu när det drar ihop sig till Tour de Ski i mellandagarna.  Då sitter herrskapet i Angered klistrade framför dumburken, dagarna i ända. Äter julens matrester, dricker vin och sprit, vinkar med svenska pappersflaggor och stampar i golvet för att hålla fötterna varma i vinterkylan. Hej vad det går!

Vad skall du göra i julhelgen. Bara sitta hemma eller ger du dig iväg ut i världen för att sola lite under palmen?
Innan du sticker så kom ihåg att jag vill ha rökig wirre till julklapp, inget annat. En god singel malt går också bra fast det blir bonus om den är lite rökig.

Så jag då har jag gjort ett litet inlägg idag med och kan återgå till att göra ingenting. Idag är det vilodag och de små musklerna på denna utsökta kropp kan vila sig. Men i morgon då drar vi på igen för kung och fosterland. Min träningsbroder Ivan, sitter hemma i Hammarkullen just nu och tycker att livet är för djävla trist när han inte får träna. Han ger sig inte den gubben och jag är mycket glad att vi har träffats. Han har blivit som en liten brorsa till mig. Nu har jag två, både "tryckarn" och Ivan, känns kul då man inte har någon originalare.

Tjejerna nere på Nordic Wellnes går omkring och deppar för att inte vi kommer ner och surrar med dem idag. Fast, vem vet jag kanske hoppar in och tigger till mig en skvätt kaffe innan dagen är till ända. Ni får ha det så fint och tag på er en topplufa, det kan finnas hackspettar ute även om det är minusgrader!
pappa B

Skicka en kommentar