söndag 20 januari 2013

Usel stafett i damernas skidskytte...

Tänk att det kan vara så förbannat svårt att erkänna att svenska damerna är helkassa i skidskyttet just nu? Kalle Genemarn och Christer Ulfbåge (igendammad sedan länge) mjäkar med och försvarar bommar och framhasande på skidor och med mer än 5 minuter efter segrande Tyskland så tror man fortfara de att de svenska damerna skall vara på pallen i VM om några veckor. Jag gillar en del naiva utsvängningar men så in i bomben naiv att man överhuvudtaget kan nämna detta i media det skadar ju hela sporten. Istället borde man be det svenska förbundet att ta av sig tumvantarna och börja jobba med lite fingertopps känsla inte minst då det gäller rekryteringen. -Vi har för lite folk att ta av säger man. Men för bövelen sätt så alla kraft på att börja värva unga tjejer och killar till sporten. Jag har varit på många s.k Idrottsmässor men jag har sett mycket lite fart på verksamheten som rör skidskyttet måste jag säga.

Nu börjar herrarnas stafett 4 x 7,5 km. Bara 14öag till start så vi kan ju komma bland de 15 bästa, om vi har tur!
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så sant, uselt, sen var det visst något groll mellan damerna och Staffan Eklund, kanske man kan förstå ! Järnberg

pappa B sa...

Hade jag varit Staffan Eklund hade jag skickat hem hela gänget på träningsläger! De har ingenting i världscupen att göra så dåligt som de presterar..
..och Calle Genemark sitter fortfarande och tror att det skall ramla in VM-medaljer. Då får man spetsa sportdrycken rejält det vill jag lova. Kanske någon av herrarna kan blixtra till, men damerna herre je, kommer någon bland de 20 bästa hissar jag flaggan ute på balkongen :)