söndag 17 februari 2013

Byt ut alla TV-komentatorer i TV-rutan

 Svamligare gubbar får man leta efter. Det händer massor i rutan medan både dammsalarna Grenemark och Ulfbåge sitter och svammlar om helt ovidkommande saker. Jag undrar ibland om de över huvdtaget lämnat hotellet och en bastant frukost. Lika mossiga och svammliga är de två som sitter i Vinterstudion. Nu är det dags för Sveriges Radio/TV att plocka in nytt vaket folk på deras platser. Här borde även Svenska Skidförbundet ryta till och kräva en bättre bevakning av våra landslags deltagande runt om i världen. Tänk om fotbollen och ishockeyn skulle ha likadana pellejönsar som refererar då skulle svenska folket bojkotta allt vad sändningar heter. Poppen han sköter sig väldigt bra och skall fortsätta styra både inne i Vingterstudion och ute på plats. Den grabben är bra, heder åt honom. Resten kan avgå med omedelbar verkan...Svammelfian som snackar jämte Magdalena Forsberg från skidskyttet kan flyttas direkt till Melodifestivalen och låta sporten vara i fred...som finns, ni har namnsdag idag.

Lilla Alex en sångfågel.
Grattis alla  Alexandror och Sandror Jag har en del Alexandror på mitt samvete och faktiskt en gud sjungande vän som bär namnet. Kolla bilden- Idag finns det runt 10.200 som har namnet som tilltalsnamn och ännu fler, hela 23.500 som har Sandra som första namn. Känner en hel del Sandror också måste jag erkänna. det blir lätt så när man jobbat så många år som jag, med vackra kvinnor runt om i världen.


Vet ni att den 17 februari så fick Julius Wolf från Eastport, Main den stora äran att vara den första som fick förpacka sardiner i konservburkar. Vilken ära och vad viktigt att komma ihåg. Jag säger då det. Jag som inte ens kan äta sardiner annat än i oliver.
Samma dag fast år 1600 brände man den Italienska filosofen munken Giordani Bruno på bål som kättare i Rom. Han hävdade bland annat att universum är oändligt inför inkvisitionen. Det kan också vara värt att veta om man skall ut och grilla korv och tänder en brasa för att få korven i ordning...

Ett rejält baslag för pornografin blev det den 17 februari 1971 då man förbjöd skyltning av detta i Sverige. I Danmark exponerar man superdildo både med extra kittlare och baklyse hur öppet som helst. Lösmuttor och penisringar flödar fritt och mammor med barn tittaroch funderar utanför fönsterrutorna. Om detta gör Danskarna mer eller mindre böttre än oss det undrar jag. Sämre är de i alla fall inte, den saken är klar.

Nu skall jag gå och inhandla lite föda med kvinnan innan det blir skidåkning och skidskytte i rutan. Då kan jag sitta och reta mig på svammelpellarna ett par timmar till denna grå söndag. Ha det som norrmannen sier...
pappa B
Skicka en kommentar