tisdag 19 mars 2013

Åkesson vispade till med piasavakvasten...

...och sopade bort 12 medlemmar ur partiet. En av de mest uppmärksammade var Göteborgs Patrik Ehn, som föll för att han inte gjort upp med sitt nazistiska förflutna. I och med detta visade än en gång Jimmie Åkesson att han har lite råd i ryggen, betydligt mer än vad de andra partiledarna har.
- Ehn är inte trovärdig i sitt avståndstagande från sin tidigare bakgrund i nazistiska organisationer. Detta går som en röd tråg genom hela hans politiska karriär, säger Björn Söder till pressen.

I samma andetag framgår klart och tydligt att svenska politiker får absolut inte tala sanning och inte i klartext. Kolla nu när Billström berättade hur det egentligen står till med undangömda flyktingar då rasade korthuset ihop med ett brak. Detta tålde inte velourputtarna och krämarna i regeringen höra. Likt ålar utan skinn kråmade sig centerpartisterna som snart är helt osynliga i svensk politik och frimicklarna hos KS och bleka fega Folkpartister (lika osynliga de med) framför TV-rutan och ondgjorde sig över Billströmss framställan i flyktingärendet. Hur länge få den stackarn sitta kvar tror ni? Sanningen är vass men viktig, inte minst för oss som skall betala för kalaset.

En jäkla tuff gubbe var mongolen Kublai Khan och hans flotta. de besegrade Kinas flotta den 19 mars 1279 i slagen vid Yamen. Han utropade sig som kung av Kina och satt tryggt kvar på tronen både i Mongoliet och Kina ända fram till 1368. Dessa herrar är nog förebilderna till skumtomtarna?
Den 19 mars 1955 bildades den Republikanska klubben i Sverige. Klubbens syfta var att verka för att avskaffa monarkin. Man kan utan att ta i för mycket säga att klubbens medlemmar inte har svettats speciellt mycket i sin strävan efter att bli av med Carl XVI Gustav och hans familj.De sitter nig säkert kvar fram till år 2055 och då kan ju klubben i alla fall fira sitt 100-års jubileum. Alltid något som fan sa när han om till Åmål.

Hasardspelet legaliserades i delstaten Nebraska den 19 mars 1931 och några år senare öppnades de första casinona i Las Vegas. Sedan dess har kulorna i rouletten rulla på som bara den. Även min väg ibland.
Nu skall jag ta mig en kopp Machiato och slappa en stund i massagefåtöljen. Sedan blir det en smarrig lunch, vad vet jag inte men något hittar jag säkert på.  Och gott blir det för det är ju jag som gjort receptet, som Mannerström säger.
Skall jobba lite med två vackra flickor som jag hoppas skall med i nästa omgång av Topmodel Sverige. Ha det så fint
pappa B


Skicka en kommentar