tisdag 19 mars 2013

Snart drar årets trevligaste mässa igång!

Solen, palmerna, det glada folket friska vindar och solsken. Detta är vad Svenska Mässan bjuder på under de kommande dagarna och helgen. Årets TUR, mässan för Turist & Resebraanschen firar i år sitt 30-års jubileum och mer än 500 utställare från 90 länder finns på plats för att presentera sitt utbud av semester-, affärsresor. En brokig samling där även de svenska kommunerna/landskapen har en chans att visa upp sig.
Naturligtvis är pappa B på plats, har bara missat två mässor av de 30 och jag kommer att blogga live med min telefon från det som sker under torsdagen och en bit in på fredag. Kanske redan i morgon,vi får väl se vad som händer.
Hur som helst, i och med att TUR slår upp sina portar så vet vi att våren är på väg till Göteborg och redan nu kan vi få en försmak på vad de olika länderna och Sverige kan erbjuda sina resenärer. Detta är även en viktig mässa för branschens folk. Här träffas man, knyter kontakter och skriver avtal. På lördag öppnas mässan för allmänheten och då brukar det vara ett tryck av sällan skådat slag, förmodligen blir det likadant även i år..
pappa B
Skicka en kommentar