fredag 19 april 2013

Alla heter Glen i Göteborg...

...så fan heller, det var länge sen. Nu heter de Hassan!
IFK har spelat fyra matcher vunnit 3 och spelat en oavgjord. Nu börjar man snacka om SM-guld. Glömmer plötsligt bort att det finns 15 föreningar till som vill vara med om den kampen. Det är skrattretande så till den milda grad.... Jag tror att steppdansarna, Malmö FF vinner SM-guld i år, de är mest internationella i sitt spel och har bra befäst på alla positioner i laget. Häcken går på tomgång än så länge och Helsingborg trampar på nu i början medan konditionen räcker. När serien vänder kommer Häcken och flera av de andra faller tillbaka, så är det.

Skrota socialdemokraterna för gott. Sedan Mona Sahlin köpte Toblerone, gav fan i att betala TV-licens och P-böter så har sossarnas politik endast fladdrat omkring i de egna leden. Något vettigt och konstruktivt för landet har man inte visat upp utan interna strider om partiledare, husaffärer, fusklägenheter, ersättningar och muslimer stått högst på deras agenda. Röstfiskare fanns det det gott om redan under Palmes tid men nu är det nästan skamligt att se de mossbeklädda käringar och gubbar som förespråkar allt välstånd som urholkar hela Sverige och dess befolkning. Man trampar på i samma gamla stövlar som de fått låna av Centerpartiet och kämpar för att vi skall fortsätta att leva på bidrag i stället för att jobba. Öppnar dörrarna för hur mycket invandrare som helst även då man vet att de svenskar som är arbetslösa inte får jobb. Skolorna översvämmas av halvkriminella ungar som hellre slår sönder än försöker lära sog något och nya vackra hotell byggs uppför att förvara mördare och våldtäcktsmän medan våra tanter och farbröder som byggt upp hela den här skiten de svälter halvt ihjäl, både i sina hem och de som blivit intagna på åldringsvården. Bostäder till de unga svenskar som efter utbildning (knapphändig) vill flytta hemifrån, det finns det inga och inga nya byggs det heller, inte i den takt som man släpper in nya stora barnfamiljer från andra länder, som av någon anledning alltid får tag i tak över huvudet..Illegala flyktingar med ytterst grumlig bakgrund får flytta in i nyrenoverade hus där de som bott i över 40 år kastas ut? Hur fan kan detta få förekomma? Vi döskallar till svenskar vi sitter bara med våra munnar som fågelholkar nickar, fiser och säger inte ett skvatt.
Ibland skäms jag väldigt mycket över mig själv som inte ställer mig på någon barrikad och ilsknar till. Det värsta är att jag förmodligen kommar att stå där ensam i skrika. Resten av de som borde vara ned har säkert inte tid.
pappa B 
Skicka en kommentar