lördag 25 maj 2013

Och nu kliver "storsossen" Johansson Sr in i debatten...


Dottern Anna har nog skitit i det blå skåpet, tillsammans med övriga lokala politiker i spelet om trängselskatten här i Göteborg. Att så klumpigt agerande i den här frågan, redan från start, skulle få konsekvenser, det kunde man räkna ut med röven. Vanliga människor alltså. De ansvariga politikerna borde ha kommit på detta redan innan man satte upp alla betalstationer och ringade in hela Hisingen medan man släppte högerfalangen nere i Askim helt fria, men eftersom man har röven som hjärna så glömde man bort detta. Nu blev det inte bättre än en blöt fis i motvind och äntligen satte sig Göteborgarna på tvären, slog näven i bordet och med hjälp av GT (heja, äntligen en tidning som vågar) så ser man nu till att det blir en folkomröstning i saken

Då klampar jätten Gorm, alias Göran Johansson in på scenen. Han känner förmodligen vindarna som kan förpassa hans dotter ner till de vanliga människornas nivå och måste agera. I ett uttalande i vår lokala tidning "gubbkalsongen" som alltid vridit kappan efter vinden och klappat Hr Johansson på kinden, så stormar han nu fram mot GT:s agerande i den här frågan -Det här har drivits fram av GT och jag tycker att det är farligt för demokratin om tidningar börjar kampanja om politiska sakfrågor. Han tycker att det funnits gott om tid för folket att ha kunnat bilda opinion kring trängselskatten eller andra delar av Västsvenska paketet. Har man någonstans kunnat se var samtliga betalstationer skulle placeras, innan de sattes ut?

Hade Göteborgs Posten haft så pass mycket råg i ryggen som GT hade i den här trängselfrågan så hade Hr Johansson inte suttit där han satt under så många år. En buffel i brun kostym som klev över både gamla och svaga för att få sin vilja igenom, i mina ögon en riktig överstepräst som med en ros i bröstfickan, under sosse flagg trampade ner allt som kom i hans väg. Nu är han ute och trampar igen och jag hoppas att man snabbt som tusan täpper till truten på honom. Både hans dotter Anna och resten av smilfinkarna i Göteborgs kommun har skitit i det blå skåpet och nu får de vackert gräva upp dyngan igen.. Heja GT!
pappa B
Skicka en kommentar