torsdag 30 maj 2013

Stå på er grabbar och tjejer..!


Karl-Petter Thorwaldsson, LOs ordförande kan sträcka på sig idag. Han och LO vill minska arbetskraftsinvandringen. Men det vill inte regeringen och Miljöpartiet (parasitjärgarna).
"Vi har 445000 arbetslösa och många av dem är LO-medlemmar och vi slåss för att våra medlemmar ska få ett arbete" 
Så skall det låta och äntligen har en större organisation vågat ställa ner fötterna ordentligt.
Inom LO hävdar man att reglerna måste göras om på flera sätt, det finns klara exempel på att enskilda har utnyttjas och att det förekommer fusk.
Både regeringen och Miljöpartiet säger nej till LO:s krav att få inflytande över invandringen av arbetskraft från länder utanför Europa. Hos LO så dömer man ut systemet och vill sätta arbetslösa i Sverige först.
Hur djävla konstigt är detta? Självklart skall det svenska folket först tillgodoses, vad fan sysslar man med?
Billström, migrationsministern som sket i postlådan i våras har nu torkat sig i röven och tuffat till sig (läser innantill vad chefen har skrivit). Nu säger han nej till att återinföra arbetsmarknadsprövning för arbetstillstånd vilket LO föreslår i rapporten -Fusk och utnyttjande-

Arbetsbrist eller inte?
Hos LO vill man att facken skall få yttra sig över om det verkligen  råder brist på en arbetskraft i en bransch innan tillstånd
ges. Ända sedan 2008 väger arbetsgivarens ord tyngst.
-Detta skulle innebära att man minskar öppenheten säger Billström. Det är ju öppenheten, att bara slussa in folk i landet, man försöker få bukt med enligt LO:s förslag!

Regeringshönsen kliar sina kala hjässor och snart kan de ta semester, åka ner till Thailand och supa ögonen ur sina hålor. Hjärna att supa bort har de ingen så det får bli globerna som får ta smällen. Trevlig sommar B-gubbar och käringar. Heja LO, stå på dig Karl-Petter, ni är på rätt väg.

Själv skall jag jaga ner till slaktare Lidl och köpa mig ett par svarta bomullsbyxor och ett linne. Allt till extra pris. Jag kanske köper två, vi får se. Nästa vecka får jag resultatet av blodprovet och då blir det spännande värre.
Skicka en kommentar