torsdag 9 maj 2013

Uppe före väckarklockan och pigg som en mört....


Havregrynsgröten med nyponpulver och bakprotetin (inte anpassat för akterkapellet) utan sånt protein som man kan värma upp och den fantastiska, hemcentrifugerade saften av rödbetorna är intagna och nu skall jag sortera bort lite av de bilder där glada människor blundar eller räcker ut tungan.

Som det sig bör så ligger dimman tät över oss här uppe i Nordost, vilket innebär att det kanske blir en halvlång promenix innan passet nere på gymmet. Känner inte så mycket för att gunga på i crosstrainern när det är gångbart väder utomhus. Hellre moder natur än gymmet i källaren. Men vi får se, jag brukar ju tuffa till mig och ta båda, så blir det nog i dag med.

I går öppnade vår Herre upp lite av vattenreserven vilket gjorde att ännu fler små knoppar brister. Skogen, förlåt buskarna nere i dalen blir grönare och grönare och snart ser man in A-lagarna som sitter där och ölar. Men man hör dem. Köerna blir allt längre på våra vägar och om ett tag så har olycksstatistiken gått upp rejält. Nu tar du det försiktigt ute på vägen. Lägg till en halvtimme på åktiden så slipper du hamna i kinkiga situationer, med risk för att skada både dig själv och andra.
Själv åker jag spark, det går väldigt sakta på sommaren då man inte kan sparka och glida fram på asfalten utan måste bära den. Funderar på att låta något snille på Chalmers montera hjul på den?
pappa B

"Fötterna växer ofta fortare än förståndet"
Skicka en kommentar