måndag 10 juni 2013

Framtidens Operahus? Vilket skitsnack, lägg ner fågelbordet istället...


Nu skriker kultur-Nissarna i högan sky. Man vill bygga till nere på det kråkslott som Göteborgs sk. kulturelit kallar Operahus. Vilket djävla skitsnack. det går ju inte ihop som det är, ingen publik och så vill man bygga till. Skryt och stor jävla skam, och slöseri med kommunala och statliga medel, det är vad det är. Bygg ett riktigt fint danspalats till de som fortfarande vill dansa med varandra och inte enbart till de som dansar för sig själv på 8 kvm inne på restaurangerna. Bygg ett nytt Baldakinen, 1789, Generalen, Rondo
kalla det vad fan ni vill. Men lägg inte några mer kommunala (skattepengar) på en tillbyggnad av Operahuset. Det hundratal fisförnäma överklassare som sitter smilande i fåtöljerna när det spelas upp nere vi älven, de kan fortsätta sitta där de sitter, eller åk upp till Oslo, där byggde man ett stort vackert Operahus på en gång inga halvhjärtade försök som mer ser ut som ett överdimensionerad fågelbord, utan en vacker byggnad.

Sedan finns det runt 3000 studenter som inte har någonstans att bo och stan verkar skita fullständigt i detta. Men så hostar delar av näringslivet till att det finns utrymme för 1000 nya hotellrum och då djävlar blir det fart under tofflorna i kommunalhuset. Tjoff...så hoppar alla pappersvändare fram, här vankas buffé med sprit och snittar och så står det ett nytt superhotell färdigt innan året är till ända. Det är bedrövligt helt enkelt. Våra studenter skall bo i baracker eller på campingplatser. Det är skrattretande att se i vilka banor döskallarna i vår kommun tänker, nej de kan ju inte tänka, det var länge sedan dessa damer och herrar använde huvudet till något annat än att ha mössan på. Och just nu är det ju varmt och skönt så nu har man inte ens mössan på. Jo en del, de som har sina lyxvillor en bit från stan, de har mössan på fortfarande för de är rädda att skall finnas hackspettar ute. Skit ner er hela gänget, idag är pappa B förbannad!

"Hellre tillsammans med två dårar än en träskalle"
Skicka en kommentar