fredag 14 juni 2013

Håkan har namnsdag och i Norge firar man Hakon...

Kom inte och snacka DJ´s när de här gubbarna är nära. Dagens
låtförstörare borde gå och lyssna på de här två så fick de lära sig lite
Ja det är faktiskt så. Godmorgon hela världen, men inga ayatollor som leker Gud, ni kan ha en skitdag hela gänget. Förtryckare, elaka gamla senila gubbdjävlar utan sans och balans. Men ni andra, godmorgon på er!

Kan ni tänka er att Hultfredsfestivalen numera genomförs i strilande regn med start igår på en golfbana utanför Märsta! Då är det väl ingen Hultsfredsfestival utan en Märstafestival? Nu får ni skärpa er, försöker leva gott på de stackars Hultfredsborna som startade festivalen men på grund av just dig, du som svek blir tvingade att flytta ut till Märsta. Märsta, en plats som Gud har glömt men bara socialisterna i Stockholm har anpassat för kommande behov. Ett sådant är Hultsfredsfestivalen. Gör uppror smålänningar, inte fan skall ni väl sälja ut ert namn till en förort i Stockholm, lite rågbröd har ni väl tuggat i er genom åren. Kräv att få namnet tillbaka direkt. Märstafestivalen, det låter som en dragspelsstämma i mina öron...

GAIS spelar mot Landskrona i helgen, samtidigt som klubbdirektörer och andra administratörer får lämna föreningen. Nåväl, huvudsaken (förutom mössan) är att GAIS vinner nere i Skåne, sen ordnar det sig med resten tids nog, det gör det alltid då det gäller GAIS.

Vädret inbjuder inte till något fiskarfänge även om hjärnan och kroppen så gärna vill. Får se hur det hela slutar, jag är i alla fall laddad för en tur ut i skogen. Plötsligt händer det, som reklamen säger!
Nya jänkare är här för att hitta sina släktingar, samtidigt som de får leka lite inför TV-kamerorna och Anders Lundin. Hemma sitter vi fårskallar och tycker att detta är roligt. Sök upp ättlingarna, kramas och grina och sen är skiten över. Åk hem och fortsätt äta monsterbiffar och jordnötssmör, pannkakor med lönnsirap och cocacola. Låt era halvt utdöda släktingar sitta kvar i Tranemo och sörpla i sig sitt morgonkaffe. Djävla drävvel!

Bolt visade i går vem som är snabbast i världen. Han själv. Snygg uppvisning på 200 meter och även lilla frk Bengtsson kravlade sig över 4.50 med stav i händerna och slutade fyra. Fru Tregaro blev tvåa och sprätte elegant över 1.95, sedan med 2 ynka centimeter till så blev det tvärstopp. Jag tror att dessa centimeter inte alls sitter i kroppen utan i huvudet. Lägg upp ribban på 1.99 och säg till hopparna att det är 1.93 så skall ni se att nästan samtliga klarar det ganska elegant. När 2 cm högre höjd förkunnas så kommer hjärnspöket galopperande på sin spökhäst och hoppar runt inne i bägge hjärnhalvorna och ställer till det. Långe, trådsmale kortklippte Vlacic försvann tidigt medan ryskan Sjokolina behöll lugnet och vann före fru Tregaro. Fin placering för Erica Jarder som slutade fyra med sina 6,59, tio centimeter till och hon hade blivit tvåa hon med. Det verkar vara en fördel att heta Erica när man satsar på längdhopp?

Du har ingen aning om att stjärnbaneret blev USA:s offentliga flagga den 14 juni 1777? Nä det kunde jag ge mig fan på och inte heller vet du att president Mahmud Abbas upplöste den palestinska samlingsregeringen den 14 juni 2007. Jag fattar egentligen inte vad du sysslar med på dagarna? Har noll koll på allting.
Inte ens att den unge och nästan helt osynlige Per Ahlmark valdes till ordförande i FPU den 14 juni 1960. Han var och kommer att bli osynlig resten av livet, liksom övriga folkpartister här i landet. Den 14 juni 1918 ersätter Sverige fattighusen med så kallade ålderdomshem. Baktanken var att göra åldringsvården mänskligare, någonting man glömt bort under de senaste 20 åren.
Nu skall jag göra någonting vettigare, hej på en stund
pappa B

"Även om apan klär sig i siden är den ändå en apa"
Skicka en kommentar