måndag 19 augusti 2013

Livet genom ett driksglas på balkongen...

Tänk vad mycket man kan göra med en digital kamera, ett driksglas och lite fantasi. Vrid och snurra glaset så att man får så bra skärpa som möjligt (automatskärpan fungerar dåligt. Här har jag fotograferat våa balkonglådor med kryddor på den övre bilden och vår innergård på den undre.
Rätt festliga bilder som man kan göra lite tavlor av om man känner för det. Man kan experimentera med olika sorters glas och få fram roliga effekter, mönstrade glas, släta glas och till och med runda glas som ger lite fisheye effekt om du har tur.
Ut på balkongen och ta med dig några glas så skall du se att folk börjar undra vad du sysslar med då de får se dina bilder.

Idag gäller det att sitta blixtstilla i skinnsoffan. Nu har vi röjt hela huset så nu är det rast vila som gäller i ett par dagar. Kanske lite slötittande på TV:n vara med och kolla Idol som drar igång. Mord på små barn ligger inte för kvinnan och mig så den omtalade serien som startar i kväll slipper oss som tittare. Får väl se vad vi hittar på.
pappa B

Skicka en kommentar