fredag 6 september 2013

Pavarotti kunde inte spela fiol!

Visste du att den 6 september 1967 så blev Ragnar Edenman landshövding i Uppsala? Nä, kunde väl tro detta. Tänk om detta varit miljonfrågan i TV och du hade suttit där utan livlinor och med hakande hängande som en fiskesump. Fy fan vad skämmigt, eller hur och att missa en miljon på en sådan enkel fråga hade ju varit ännu värre.
Att Patrik Sjöberg seglade över 2.38 och blev världsmästare den 6 september 1987 i Rom, det kunde du naturligtvis men detta med Ragnar det hade du åkt dit på....

Appropå Pavarotti så tog han sin sista ton den 6 september 2007. 72-år gammal stängde han av pipan och det blev en vacker manifestation med hundratalas människor som samlades vid torget i Modena för att minnas bygdens stora son.
Grand finale! Den 6 september 1910 dömdes rånmördaren Ander till döden av högsta domstolen. Den 23 november samma år halshöggs han och detta var finalen på dödsstraffet i Sverige. Sedan dess har inga huvuden rullat under giljotinen. En som kom lindrigt undan var den bleke och trådsmale rumänen Ioan Ursut som kröp genom en ventil på det rymningssäkra Hallfängelset den 6 september 1988. Heja kriminalvården, undrar om de satt in fler men mindre ventiler i fängelset nu för tiden? Hur ser det ut efter Gråbovägen där alla psykmördare och våldtäcktsmän sitter och ser porr på TV!?

Nu skall jag dra till mina kamrater uppe i Anten. Vi kanske tar en sväng på böljan den blå, vi får se. Tar med mig kameran utifall vi skulle kunna hala in någon av sjöns krokodiler. Fast mest vill jag ha abborre. Syns.
pappa B

"Medan man sover går fisken i ryssjan"
Skicka en kommentar