fredag 27 december 2013

Zlatan! Nu har du skitit i det blå skåpet!

Att lägga sig på rygg eller gömma sig som fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson gör, då det blir prat om Zlatan Ibrahimovics uttalande om damfotbollen, det är typiskt svenskt. Som den fegis han återigen visat sig när det hettar till kring hans skötebarn, inte svensk fotboll i stort, utan den elittänkande grupp som styr landets största sport. Nu har hans lilla affischpojke uttalat sig helidiotiskt om damfotbollen och då blir farbror Nilsson rädd och kryper undan för att slippa ställas öga mot öga och klä skott för en mångmiljonärs idiotiska yttranden.

Detta är dålig stil både av Nilsson och Ibrahimovic, mycket dålig stil. Hade det varit lite stake i Zlatan hade han istället för att klanka ner på svensk damfotboll hjälpt jäntorna att hålla flaggan i topp, men nejdå. Med näbben i vädret förkunnade han efter Expressens fråga om vad han tyckte om att Anders Svensson fick en bil medan Therese Sjögra blev utan (hon har betydligt fler landskamper i det svenska damlandslaget än vad Svensson har i herrlandslaget) -De kan få en cykel med min autograf på så blir det bra svarade Zlatan.

I och med detta stoppade han långnäsan i kläm, och detta ordentligt. TV4:as avgående fotbollschef Emir Osmanbegovic tycke att hans uttalande är förnedrande och nedtryckande och Aftonbladets Robert Laul tycker att Zlatan har uttryckt sig hånfullt och arrogant.
"Bland det dummaste jag läst säger Nilla Fischer, landslagsspelare till Twitter
Fegisen Nilsson han har gömt sig för media och hänvisar via förbundets Camilla Hagman till förbundets hemsida där en förklaring skulle komma i går.

Pia Sundhage vår förbundskapten för damlandslaget, en dam med skinn  på näsan och ALLTID rak i ryggen hon vågar och säger bland annat; -Det är tråkigt och ledsamt för svensk fotboll när en lagkapten uttrycker sig så. Det visar på brister i manlig fotbollsgrund.

Zlatan får förklara sig och det räcker förmodliggen inte att flina lägga huvudet på sned och försöka få det hela till ett skämt, inte den här gången och herr Nilsson han kan ligga kvar, helst bör han gämma sig för gott och förbundet sätta en riktig karl eller modig kvinna på den stol han sitter på idag.

Zlatan är en mycket stor spelare i mina ögon. Tyvärr kommer hans juggetakter ofta flygande ur hans mun och hur duktig han än är på fotbollsplanen är han lågt ifrån Gud. Vad det anbelangar Herr Nilsson så är han en blöt fis i en gubbkalsong så från honom kanske man inte kan kräva någonting annat. Han kan ligga kvar under stenen och gömma sig men Zlatan borde be svensk damfotboll om förlåt.
pappa B
Skicka en kommentar