onsdag 15 januari 2014

Stå på er Got Event!

Nere på Ullevi har SD ett reklambudskap med anledning av det kommande valet. Då går småsossarna och de svansvickande moderaterna i taket. De känner tydligen Jimmie Åkessons flåsande i nacken och tycker att detta är obehagligt nära. Nu klagar de över reklamen och hur man överhuvudtaget kan fundera på att göra så, det fattar jag inte. Det som dessa partier har mässat om så länge jag kan minnas och det är nästan 70 år ( blev inte poltiskt intresserad så tidigt i livet) är att vi skall slå vakt om demokratin. Demokrati det är ett ord som dessa två partier inte har en aning om vad det betyder, bullshit är deras mjäkande med sneda huvuden inför press och stora folksamlingar.
Sverige Demokraterna får inte vara med någonstans och enligt Mr Flintstone Reinfeldt så skall de hels avhysas från denna planet. F.d metallbasen han har i alla fall så mycket vett och förstånd att han accepterar Åkessons närvaro i politiken, vilket jag högaktar.Varför är man livrädda då?
Jo SD vågar säga vad de här figurerna aldrig vågat, de vill säkert men då riskerar de att alla kontokort dras in, den där illa lyan för vänsterprassel går upp i rök och tjänstebilen får parkeras i kanslihusets garage. Kyss er i röven, borgare och sur sossar och stort Grattis och stå på dig till Got Events VD Bengt-Åke Landin som säger -Vi har yttrandefrihet i landet och kan inte invända mot detta.
pappa B
Skicka en kommentar