söndag 16 februari 2014

Inget skidskytte, blir lagom underhållning till frukosten...

Ja så var det med det. De svenska herrarna får göra vapenvård och vila en dag till. Givetvis går det inte att genomföra en tävling på skidor med bössa på ryggen då man inte ser vare sig spår eller skjutvall. Har ni funderat över varför man lägger alla större arrangenamng på platser långt utanför ära och redighet? Det har jag, flera gånger.
Var på ett EM i handboll för damer. Det hade man placerat på en ort i Italien, Merano där inte en enda jävel visste vad handboll var. En liten alpby mitt ute i buschen. Man hade hängt upp en banderoll över storgatan från ena hållet och en från det andra hållet och publikrekordet under veckan var 19 personer som inte hade med handbollen att göra.
Jag frågade en av ledamöterna från det Internationella förbundet varför man gjorde på detta viset. Han hade inget bra svar han heller...

Funderar på om jag skulle tipsa Svenska Skidförbundet om att Porjus har ett perfekt elljusspår, ganska så tufft loch en slalombacke där även tunsier och madagaskakerna törs släppa på. Ett perfekt hotell och ett vandrarhem finns och med förbundets hjälp skulle ju dessa kunna byggas ut. Calle Nilsson får räkna med att även ha öppet sin ICA-butik över lunch och hans kära hustru får fylla på med mer hamburgare och bröd i kiosken.
pappa B
Skicka en kommentar