onsdag 12 februari 2014

Måste en vända ner till doktorn igen...

När man mycket sällan drabbas av starka virus som däckar hela gubben är det dubbelt så jobbigt när det händer. Man blir som en liten bäbbe. Svag och klen och lös i magen. Att rösten förpassas till ljudvolym 1 i stället för den brukloga nivån 8 är också ett minus. Att man fryser som en hund fast man stter med både t-shirt, joggingbrallor och en tunn fleecsjacka på sig inomhus är inte heller normalt här i huset.

Men hur dålig jag än blir så kommer jag alltid att bli förbannad när jag läser om alla dessa myglande politiker. Inte fan skall väl någon vettig människa få för sig att Folkpatiets 80 åriga käring Barbro Westerholm skulle bry sig om oss pensionärer utanför regeringskansliet. Nej glöm detta. Med en lön på en miljontrehundra arton tusen åttahundra kronor skiter hon väl i oss som kommer upp till 84.000? Lika ointresserad är förmodligen moderaternas Staffan Anger (70) som med 1.940.200 kronor om året inte har några större problem med att få det att gå runt. Och den riktiga höjdaren är att pajazzon Junholt fortfarande spökar i korridorerna och plockade ut 1.679.254 kronor vilka utgjorde partileararvode och försäljning av sommarstugan. En riktig sossegris den här gubben.

Men även SD-politikerna skor sig rejält. Sven-Olof Sällström har en fin liten sidoinkomst på 136.000 till de 688.000han har som riksdagsledamot och "th boss" Åkesson själv kan räkna in knappa 1,2 millar med partiledarlön och div sidoinkomster. Bara västerpartisterna går rena från sidoinkomster eööer så är de för smarta för systemet. Vi låter detta vara osagt.
Känner att det känns lite bättre i den vissna kroppen när adrenalinet får rinna till lite extra.

Tre kilo har lämnat kroppen och jag är rädd för att största delen av dessa kilon är i form av muskler. Väger in på 87 kilo blankt i morse och det är väl frid och fröjd om jag bara vore i fin form.
När ni ändå är på G kan ni hurra lite extra åt Evy och Evelina som har namnsdag denna tisdag. Det finns ungefär 7000 Evelinor och 7200 Evy som har namnet som tilltalsnamn. Grattis på er!
pappa B
Skicka en kommentar