fredag 14 februari 2014

Nu piggnade man till rejält måste jag säga...

Inte var det morfinen i  medicin eller 600mg power i tabletterna som satte extra sprutt på gubben, Nej det var de svenska skidgrabbarna med Olsson och Richardsson som gjorde det. För Hellner blev det en liten genomkörare till det som komma skall och nu måste snart alla silver och brons bytas ut mot en guldpeng. Stafetten, där ser det utan tvekan väldigt bra ut, fem milen kankse också kan var något att bita i. Kan Olsson hålla liftrören under kontroll så blir han livsfarlig, räkna med detta.
Nu har dessvärre Hr Cologna fått eld i baken och kommit tillbaka i sin superform. Helt otrolig insats av honom idag och det är bara att lyfta på skinnkepsen och buga djupt för samtliga tre medaljörer.

Tjejerna kommer att ta ett par medaljer till och kanske Lindström och unge "Lucky Luke" som skjuter snabbare än sin skugga, Tobias Arwidsson, kan få till det med bössan på ryggen. Farbröderna Ferry och Bergman kan ta lite "take of" och vila på  någon rysk SPA-anläggning. Onödigt att belasta vallningsteamet med att preparera deras skidor, de kan åka ruggat spelar roll!
Nu blir det krig om puckarna. De våra möter joddlarna från alplandet och redn nu från start ser det ut som man än en gång underskattar motståndet. Sverige har inte bjudit upp till någon nämndvärd dans och kanske sitter det kvar i minnet att man fick styrk i VM av dessa tappra gossar, vem vet...

pappa B
Skicka en kommentar