söndag 23 februari 2014

Nu vrålade den ryska björnen till så det stod härliga till...

Trippel Ryssland med den fantastiske Mr L först över linjen. Hallåan fd. längdåkerskan i TV-rutan strör rosor över Sveriges fantasiska laginsats, skitsnack, det var gubben Södergren som gjorde jobbet med Olsson (som alla svenskar tror skall ta guld bara han spänner på sig skidorna) han vilade runt 15:e plats i alla fall i 4 av de fem milen. Richardsson for som ett flöte på ett abborgrund upp och ner mellan 5-20. OK, det var duktigt att komma 7-8 och nia i mål absolut och kanske det är bra att medaljregnet över Sverige tog slut redan i går, annars hade landet lagom blivit totalkvaddat för ett bra tag framöver. Grattis till alla tre medaljer Ryssland, ni är värda dom om ni nu fått dem utan metatabletter eller annat skrot i kroppen. Tyvärr blir man ju lite frågande efter flera dagar av bleka insatser för att plötsligt blixtra till, sista dagen på längsta sträckan.?

I eftermiddag skall de blågula iskrigarna, samtliga amerikaner eller kanadicker nu hämta em guldet i hockeyfinalen. Jo visst skall vi det. Kolla Aftonbladet, Expressen och till och med  Lysekilsposten. Vi skall bara åka in och lira 3 x 20 minuter så är saken klar.
Jag tror att det blir en fruktansvärt jobbig match med massor av smällar och elände. Sveriges bäste Karlsson kommer att få det hett om öronen och jag tror inte att man bjuder honom på några öppna slagskottslägen i den här matchen, vänta bara. En storspelande Henke i målet krävs för att överleva de här 60 minuterna, den saken är klar.

Vi återkommer räkna med det.
pappa B

PS: Gratta Torsten om du träffar honom. Han och Torun har namnsdag i dag!
Skicka en kommentar