tisdag 18 mars 2014

Floda Centrum och feta mexikanare...

...har ni sett så vackert det är i Floda centrum?
Dammar, vatten som forsar, gamla brukshus och så ganska glada människor. Nja...en del surputtar finns det allt där också det skall vi inte stoppa under stolen med.
Fast de flesta är glada och positiva. Jag har ju nöjet att befinna mig här ganska ofta i och med att jag jobbar lite med tidningen här i Lerums kommun.

Visst är det fantastiskt att man kan göra så mycket bildmässigt med våra mobiltelefoner. De har ju väldigt bra kameror med höga upplösningar och alla olika appar som dyker upp varje dag gör det otroligt roligt att plåta med mobilen. Jag friskar på ibland och vips så ligger det ute lite bilder på nätet. Instagrams fotoappar är väl de mest använda i dagsläget skulle jag tro men det finns även andra skojiga appar man kan testa. De flesta är dessutom gratis eller kostar mellan 7:- och 22:-

Läste idag att mexikanarna är det fetaste folket på jorden!
De frosar i majs och leder läsktoppen överlägset. Kan du tänka dig att man dricker 172 liter CocaCola per man i Mexiko? Det är företagets egna statistik från 2011. Enligt WHO så är närmare 2 miljarder människor överviktiga eller lider av fetma.. USA har passerats av Mexiko då det gäller flest antal tjockisar. I fjol var 32.8% av Mexikos befolkning över 20 år klassade som överviktiga eller feta. I USA var siffran något lägre, 31,8% detta upplyser FN:s Food and Agricultural Organisation.

Idag blir det bacon och spenat...punkt och slut
pappa B

Inga kommentarer: