tisdag 18 mars 2014

Morsning i fågelholkarna...


Dimman ligger lågt över Angered denna morgon.
Det vackra vårvädret har blåst bort igår. Friska vindar under hela dagen städade upp i hårbotten då allt mjäll for åt helvete i den starka vinden. Ja, inte ör dem som gick omkring med toppluva eller keps på skulten. Kvinnan och barnen har redan utgått och nu sitter mannen ensam i lyan. Har intagt min nya frukost, i och för sig är den ny vare dag, men jag menar att jag frångott te och mackor och bytt ut detta mot en morgondrink av Formua 1 från Herbalife. Gott så in i bänken och jag mår som en prins i en bagarbod en bra bit över lunch till och med.

Så här ser burken ut. Fick vaniljsmak men skall testa någon av de andra, inte choklad, som jag inte tycker om i någon annan form än brytbar eller förvandlad till små bitar och presenteras i pappersask. Ivan den förskräcklige skall också skippa standardfrukosten och börja dricka Formula 1 i stället. Starten numera består av drinken, en dryg deciliter rödbetssaft och lite C-vitamin. Gubben är pigg och stark och klarar dagens första timmar med bravur, även om kraxandet och den täppta näbben fortfarande spökar.                                                      Idag blir det inte många knop och jag grattulerar Edvard och Edmundhur nu bägge dessa gubbar kunde få sin namnsdag på samma dag. Skit samma grattis på er nästan 12.500 som har namnet Edvard insprängt i namnet och alla 1.400 som har Edmund där. Två engelska namn, Grattis gubbar!
Personligen sänder jag ett stort Grattis ner till Monaco och Ingemar Stenmark. Han fyller nämligen 58 år idag. Tänk att en sådan celeber och berömd person också kan bli så gammal, han är snart medlem i PRO som alla andra utom jag. Blir jag någonting så blir jag väl SPF:are kan jag tänka mig. Det känns som om det är mer drag under deras galoscher än de andra.

Du visste väl att den 18 mars 1972 så toppade Neil Young den amerikanska Top 40 listan med låten Heart of Gold? Jasså inte det, det var som tusan trodde att ni spekade den varje tisdag jag.
Har du testat rouletten eller pokerspelet jag har här bland mina banners? Jasså inte det din fega snåljåp. Men vinna på Postkodlotteriet där den långe svajar i väg på långtrartaket det tror ni att ni skall göra. Dålig stil.

Jag klickar in och lägger lte spel inför dagens äventyr. Ha det så bra hela surven där ute i diman.
pappa B

"Pengar är en bra tjänare men en dålig herre"


Inga kommentarer: