fredag 14 mars 2014

Skärpning juryn nu lade ni en rejäl skit i brevlådan!

Hur ända in i helvete kunde Glenn få bättre poäng från pjattarna i juryn, än Steffo????
Glenns hoppande försök att göra en tango såg mest ut som en mekanisk gubbe som man skruvar upp i ryggen. Ibland tvärstannade han, hoppade igång och skuttade vidare. Ingen takt, ingen tango bara bedrövligt. Jag tror att boddyn åkt på tok för högt upp i skrevet på ex.proffset. Rösta ut honom direkt.
Benajmin denna Whalgrenska lilla sysra han sopar banan med hela gänget, Ge honom glasskon och låt de andra fortsätta steppa om en lillsemester till Finland. Silja Line sponsrar.
Partik S hade skärpt till sig rejält och jag tror att han får dansa en vecka till.
Den pigga lilla ekorren Jasmine är urläcker och svänger på så det står härliga till. Bloggdrottningen Kenza likaså, förbannat duktiga dansare bägge två. Trombonspelande Gunhild håller både takt och ton och bör lätt gå vidare.
Liseberges kanariefågel mormor Engberg, som förra vecka sa att det skulle vara varje mogen kvinnas rättighet att vara i armarna på en ung liten kille, skötte sig skapligt bra ikväll och lever nog över den här kvällen. Jag undrar vad en manlig dansare hade fått utstå om han sagt samma sak om en ung tjej. "Gubbsjuka" hade man skrikigt. Men, men så är det ju vi strävar ju efter jämlikhet fast ibland väger det över lite si som så. Låt mormor Engberg frossa sig i lillemans armar så länge det varar. Hon kanske inte har det så mysigt därute vid Mjörns strand.? Vem vet.
Kollar vidare.
pappa B

Inga kommentarer: