onsdag 5 mars 2014

Väderkornet börjar återvända och livet leker...

Tänk vad jag har väntat och väntat. En av mina gamla vänner från tiden som hundkappare kommer ibland med lite muntrationer och givetvis var han snäll och hörde av sig när jag låg och kraxade som värst i massagefåtöljen. Dessutom hade han vänligheten att sända en bild på den numera rätt så berömda Hvenwirren. Jag trodde detta var en förberedelse på vad som komma skulle så jag har troget vaktat brevbärarens ankomst dag ut och dag in. Men ingen butelj har anlänt från bränneriet på Hven.
Nåväl jag får väl vingla ut och köpa en Famous G när tabletterna tagit slut-
Det finns några stackare kvar i botten på burken, sen impregnerar jag strupen med en god wirre.

Idag skall jag ta "Fåtöljen" och dra upp till Mölnlycke. Skall träffa en vacker dam och göra lite reportage om däck. Kan bli rätt så bra känner jag så här timmarna före, vi får väl se när det hela är klart.
Skall smyga igång lite med Herbalife, fört och främst här hemma där jag har gott om villiga testare, Byter ut alla burkar med pulver från okända tillverkare och går helt över till Herbalifes egna produkter då det gäller sport. Har bara hört positiva utsagor om deras produkter och när jag sedan fick höra vilka elitidrottare som bara använder dem så har jag bestämt mig. Kanske är de lite dyrare, jag vet inte riktigt än, men är det bra grejer så spelar det ingen roll.

24FITCLUB är deras program och nu står jag i valet och kvalet, skall jag starta upp en träningsgrupp för oss äldre gubbar och gummor här i Angered? Ålder spelar ingen roll jag kan dela mig om det skulle behövas. Ingen tuff styrketräning utan uppfriskande promenader med och utan stavar, lite hälsosam stretchning och gympa under vägen. Prata lite sund kosthållning osv.Varje dag ser jag så många både yngre och de som är i min ålder som borde ta tag i sina liv innan det är försent. Blir både deppad och förbannad över detta. Kanske jag kan hjälpa dem över den där jättehöga tröskeln, att börja se om sin egen kropp? Vet ju att jag kan. Två dagar i veckan räcker och med ett hälsosamt levene däremellan så kan ju livet helt förändras för dessa människor.

På världsfronten inget nytt. Ukraina är fortfarande Ukraina även om lill Putin är och gnager i kanterna på kakan. En som har lika stor tro på sig själv och sin förträfflighet, som den ryske ledaren är Centerpartiets Annie Lööf. Hon har varit på vårens bilsalong i Genevé och anser att hon fungerat som draglok åt de två svenska bilillverkarna Volvo och Koenigsegg. Skulle dessa två riktiga tungviktare behöva en rödhårig centerpartist som draglok? Nej du lilla bondeförbundare åk hem och dra någon gammal pressening över dig. Hon han i alla fall ondgöra sig över att en del av tillverkarna hade vackra unga modeller i sina montrar. Själv tyckte hon att det var mycket seriösare att ha en minister i montern. Tack för kaffet! Hon är vä
l snart den enda centerpartist som finns kvar?

IFK Göteborgs ungdomssatsning som man skryter högt och brett om har fått en sur efterton. Idag går föräldrar och ledare till skarp kritik mot det sätt på vilket man bedriver verksamheten. Mobbning, utfrysning och en osund inställning har satt snurr på hjulen. Vi avvaktar resultatet framöver. Än en gång säger jag som så; Det låter stort när katterna skiter men det blir väldigt små kulor i sandlådan.


Att de lägenheter och det område där vi som hyr av Poseidon håller på att förfalla det förstår man då man läser om alla dessa mutaffärer som just ni ligger på åklagarens bord. Det handlar om Poseidons mutaffärer för flera miljoner kronor. Några av dem bode ha gått till att byta fönster i vår lägenhet, så gardinerna hönger ner istället för att stå rakt ut när västanvinden friskar på. Visst kan det se vackert ut när solen lyser och det prunkar i rabatterna men bakom fasaden ser det inte lika välpolerat ut.

Tora och Tove har namnsdag. Grattis! Det finns 1.200 flickor/tanter som heter Tora (Snittåldern torde ligga runt 55-60 )och 4.500 som heter Tove.
Nu återgår jag till verkligheten.
pappa B

Inga kommentarer: