tisdag 4 mars 2014

Vilka optimister det finns...

Igår lyckades samtliga i Frölundas hockeytrupp vara vid medvetande och då klarade man av att spöa Skellefteå som i sin skepnad av serieledare glömde att ta bort skridskoskydden och förlorade med 6-0, hemma. Skitdåligt med andra ord?
Denna seger på bortaplan gav min kollega på GP stora frossan och han tycker i en fet rubrik i dagens tidning att det är dags att boka in Götaplatsen? Vad fan skall man där och göra. Är det inte bättre att man försöker samla ihop sig och försöker vinna varenda match i stället för varannan? Det är 11 poäng upp till Skellefteå i toppen och man har ett par flåsande smålänningar i form av Växjö hängandes i byxbaken. Pesonligen tror jag att Skellefteå håller ända i mål och Frölunda skall vara glada om man får vara med uppe bland de tre bästa.

Tidigare proffs satsningar satsar IFK Göteborg på i framtiden. Nu skall man börja ragga talanger redan som 8-åringar. Hur skall detta sluta? Pengar till GAIS tack vare ett bra skrivet kontrakt med Malmö FF. Tack för det, alla dollar behövs hos makrillarna.

Rättegången rullar vidare på den enbente Pistorius avrättning av sin fru. Nu börjar de gråtande socialkäringarna i rätegången vekna och det skulle förvåna mig om mördaren fälls överhuvudtaget. Personligen anser jag att har man tagit en annan människas liv då har man sålt tasken till räven och förbrukat alla sina rättigheter. En kula i pannan och god natt!

Ukraina är fortfarade Ukraina, än så länge och hela den här soppan är en unken samling av maktmissbruk, avsaknad av empati och rysska rubler. Vi avvaktar! Putin den lilla ryssen med den stora ryssmössan sitter vid sitt skrivbord och käkar surdegsbröd med svart kaviar och skiter i övriga världens protester. Så det kan bli.

White Guide har redovisat sina krogresultat och Göteborgs matställen behöver inte skämmas för sig. Skall nog gå ner och testa en av dem en dag men får vänta tills nästa pension kommer den förra är redan slut, nämligen.
Bästa serviceupplevelsen gick till Gothia Tower Uper House här i Göteborg. Det följdes upp av Årets Hjärtekrog? som blev Magnus & Magnus m2. Man har väntat på den utmärkelsen i 15 år så den var förmodligen välkommen.
Bilden är på en okänd firre jag stoppade i mig på en restaurang i Sydfrankrike för flera år sedan. Tror att kollegan Fuhrman i Skellefteå vet vad den heter.


Adrian och Adriana har namnsdag idag. Grattis min konstnärskompis Adriana Ramhagen borta i Gråbo. Det finns runt 2.300 grabbar som har Adrian som tilltalsnamn och bara 400 som heter Adriana.

Jag skall ta landets snabbaste "Fåtölj" upp till Lerum om några minuter. Litet reportage på G och sedan blir det stilla liv i massagefåtöljen. Kommer förmodligen snart att vara den mest masserade gubben i kommunen om inte den här förbannade förkylningen släpper taget.
Nu kör vi igång lite på halvfart så får vi se hur långt det räcker.
pappa B

"Man vet när man reser men man vet inte när man kommer igen."

Inga kommentarer: