onsdag 9 april 2014

Bravo Mattias Balkander!

Det finns en riktig sportreporter i Göteborg. Mattias Balkander (terrängentusiast uppe i Sjövik efter jobbet). Han är anställd på GP, alias gubbkalsongen, som likson de flesta pappestidningar idag inte står för så mycket. Mattias han har nu förkunnat att IFK Göteborg har skitit i det blå skåpet genom att stort och brett gått ut med att Mats Gren, tränare för Jönköping Södra är IFK:s nya sportchef efter Håkan Mild som packade ihop förra veckan.

IFK:s ordförande, den stornäbbade Martin Kurzwelly presenterade Jönköpings tränare, Mats Gren som storklubbens nye sportchef. Detta gjorde han inför den samlade pressen den 23 mars. Med andra ord släppte man en fis som var så blöt att den avdustade direkt. Den dåvarande sportchefen han både packa ihop, lämna klubben och ta sig en uppfriskande bastu hemma i villan, medan man sorterade papper hos IFK. Idag skriver vi den nionde april och fortfarande är inget klart med Mats Gren. Han har fortfarande kontrakt som tränare med Jönköping Södra och när han får kliva in i Kamratgården och sitt nya jobb, ja det står skrivet i stjärnorna.

Inte ett ljud om detta tidigare men idag då räckte det för Mattias Balkander som öppnade spjället och berättade hur läget ligger. Bra jobbat herr Balkander, låt inte de blå/vita fjädrrna få peka uppåt när de iställen hänger mellan benen på hönsen. Rätt skall vara rätt och Mr Kurswelly borde i stället för att klappa sig på klubbkavajen, gå och ställa sig i skamvrån.
Man kanske måste ringa in den före detta sportchefen Mild och be om ett litet vikariat?
pappa B

"Det låter stort när katterna skiter, 
men det blir små kulor i sandlådan"
Skicka en kommentar