lördag 28 juni 2014

Detta är en av de små detaljer jag ser fram emot nästa vecka...

Skall jag nu ikläda mig en sådan där rymddräckt för att försöka skulptera om kaggen så skall den i alla fall fyllas med lite god mat den sista veckan. Detta mina damer och herrar är en delikat räkbakelse, serverad hos Bergmans Fisk uppe i Vilhelmina. Den föste jag i mig bixtsnabbt förra året och det skall fösas in en till i år med, på vägen hem mot Göteborg igen.

Räkbakelse av sällan skådat slag. Superb och minst 5 stjärnor!
Har traskat på dryga 8 km och fått ihop nästan 12.000 steg (det kanske blir en vända ner till Centrum i Angered tur och retur innan jag stannar benen för i kväll, vi får se. Jag skulle försöka gena på vägen upp till min andra fru och Stefan så jag valde att ta trapporn på vägen upp. 97 steg och när jag kom till hälften så insåg jag att jag bara en timme tidigare hade kört ett tungt benpass på dryga timmen ner på Life.
Nåväl jag trippade på som en pissnödig eleant och kom upp till slut och helt utpumpad smög jag in hos mina vänner, föll ner på en köksstol och fick kaffe och smörgås. Tack för detta mina vänner. Jag tog den längre vägen ner, struntade i trapoorna utan skaffade mig lite fler steg i stället.

Deppade en stund efter Chiles stolpskott vid straffläggningen för jag hade önskat att de hade vunnit och de uppkäftiga brassarna hade fått gå i landssorg. Tji fick jag men nu väntar jag med spänning på att Tysklands stridsvagnar, om bara förbundskapteten kommer ihåg vilka han har på bänken, kör över dem rejält.

Bägge mina kamrater, medresenärerna, är laddade till max och jag kanske också skall börja fundera på vad jag skall ha med mig. Datorn, kameran allt kablage, wiskey, kalsingar, strumpor och bra skor. Det glada humöret packar jag ner strax innan tåget skall avgå.
Tag nu hand om era fruar och gör dem på smällen. Det börjar vara ont om svenskar på vår jord.

pappa B

"Ett gott sätt är bättre än ett gott utseende"
Skicka en kommentar