torsdag 19 maj 2016

Halleluja nu hoppar gubben ut igen!..

Södra delen av La Mata stranden där klipporna tar över innan den svänger in och
övergår till Los Locos. Allt fler turister börjar dyka upp ute på playorna.

...ja jag har inte suttit inne om ni trodde det. Nej då, men jag har så många bloggar rullande så det är inte riktigt klokt. Nu har  jag lagt ner en så då blir det lite över för Sveriges gladaste man och det hoppas jag att ni tycker är skoj. Kanske jag kan komma tillbaka med lite radiosvammel hos gubben i skrubben också, vi får se hur det hela utlöper.

Lite mer bilder av det lite ovanligare slaget kanske kommer att dyka upp här. Lite närbilder på det vackra Torrevieja och framför allt här borta i El Limonar där jag numera bor och lever.

Givetvis saknar jag min vackra kvinna och våra två barn, men nu kommer hon snart ner ett par dagar och hälsar på sin "spanjor" och så åker jag ju hem till Jul och Nyår om inget oförutsett inträffar.
Grafitti är stor här i Spanien inte klotter som på bilden här utan riktigt vackra bilder hittar man lite här och där inne och utanför staden. Jag gillar detta och kommer säkert att lägga ut några vackra när jag springer på dem.
Håll hårt i skinnkepsen där hemma snart kommer midsommar regnet och så blir det lite solsken en dryg vecka innan det börjar snöa. Här har jag 31+ på baksidan av huset och i skuggan på framsidan är det 26+ Inte så illa eller hur?

Bättre att gråta ut en gång än att alltid gå och sucka
Skicka en kommentar