måndag 27 mars 2017

Kalla vindar fortsätter svepa in över Torrevieja med omnejd!Här ni framtidens svensk! Han och hon tittar förskrämda ut ur sina små hål och frågar om lov att gå ut och handla lite Halalkött, eller kanske en kyckling, eller varför inte en kamelbiff? Svenska flaggorna har man eldat upp och kyrkorna har blivit illegala spelhallar, dock ej anpassade för oss svennar, ack nej vi får inte komma in.

Sitter här nere i Spanien och läser varje dag om eländets elände i vinterlandet, Mord, tjyverier, våldtäkter, brända bilar och överfall både på kvinnor och män unga som gamla. Vart är Sverige på väg och varför blundar alla för det som händer? Det blir ju bara värre och värre. De politiska partierna saknar ryggrad och försöker slicka varandra i ashålet. Fagra löften är tomma ord och polisen har inget att säga till om.
Ge svensk polis elpistoler och låt dem använda dem, Ge dem rejäla slangbällor och ståldankar så de kan skjuta tillbaka när idioter och ligister hindrar och hotar dem i sitt arbete. Man kan inte ullidulla längre det har man gjort på tok för länge,

Här i Spanien patrullerar Gardia Civil två och två och fan tar de som ställer till det. Inget fjantande här inte och även föräldrarna tar ungen i hampan om han eller hon försöker djävlas.

"Förbjuden väg är oftast hårt sliten"

Inga kommentarer: