onsdag 16 juli 2008

Gosemorgon hos pappa B

Hon är alltid snäll på morgonen, kaninen. Näää....jag skojar "Prinsessan" menar jag. Sedan under dagen så ilsknar hon till och ibland kommer hon farande som en tiger med klorna utspärrade. Fast oftast är hon våran lilla goa "Prinsessa". Hennes bästa kompis är Torstelina, vår dvärgvädur. De två kan sitta och gosa hur länge som helst och nu i maskrosornas tidevarv är det extra förnämligt med färska gröna blad varje dag.
Mellantösen ringde idag och vill ha lite kanintips. Hon är den sanna djurvännen och det skulle passa henne och hennes små troll med ett par kaniner på gården (har stor ladugårt och gott om gräs) Vi får väl se vad de hittar på framöver. Öland är ett bra kaninlandskap har jag hört talas om, fast då gäller det ju vildkaniner förståss. Appropå Öland ja. Är ni ute efter en vacker och lite annorlunda dörrskylt, eller kanske en skylt till företaget? Då skall ni klicka in er till min dotter och måg. De är hejare på att göra skyltar Kolla bara www.stenskyltar.se så får ni se.

"Skogarnas Konung" har sovmorgon men börjar nu röra på sig. 11 år och i gång hela dagen, då behöver man en extra tupplur på morgonkulan. Sen frukost och själv skall jag ner och redigera lite film i eftermiddag.
Vi hörs om ett par timmar.
pappa B

1 kommentar:

Freja Rico sa...

Hej!

Hoppas jag har kommit rätt nu :-)?
Din signatur var Pappa B, när du var inne och kikade på min blogg. Jag kommer att titta in fler gånger, intressant blogg!!

Hälsningar
Ann-sofie, Frövi