torsdag 11 december 2008

Ett stillsamt år för pappa B

För en resande man har 2008 varit rena vaggan. Förvisso har jag varit till Tyskland och Danmark ett flertal gånger liksom till Norge, detta fantastiskt vackra grannland i väst. Men i övrigt har det varit stillsamt värre. Här lägger jag ut några skott från de resor som jag tycker har varit speciellt värdefulla för mig. Var så god;
Att åka till Hjällbo, Hammarkullen, Gårdsten och ta en tur på Centrum här i Angered är alltid lika roligt. Det är här som Göteborg lever, det är här kulturen fiunns och inte inne bland några fisförnäma kärringar och gubbar i stan. Detta mina vänner är ett av mina bästa resmål. Och jag gör dem i stort sett varje dag!



Slottsresan till Mecklenburg-Vorpommern var en fantastiskt fin upplevelse. dessutom gick den i goda vänners lag där det skrattades mycket. Vi år förträffligt och drack måttligt. All heder till arrangören Ehrenberg Marketing i Malmö.


Ensam i Istanbul? Roligare kan man ha. Men staden var fantastisk, stor och med en puls som sällan låg på vilonivå. Många pampiga byggnader och andra faciliteter som etsat sig fast i minnet och förblir där livet ut. Även detta var en fin resa arrangerad av Turkiska Turistbyrån.

Resan med stort R! Vår semester till Club Paradiso i Alanya. Ett fantastiskt ställe med toppservice, all inclusiv där ingenting saknades. Trollen grät på morgonen när veckan var slut och vi skulle resa till flyplatsen. Hit kommer vi att åka igen om vi lever och har hälsan.
Nascar, byrån som fått på skallen ibland hade arrangerat detta till 100% belåtenhet och var mycket servicemainded.


Så var det dags för höjdpunkten (så här långt, det är ju några dagar kvar på året) Att få kliva på MS Finnmarka och glida ända ner till Trondheim med ett gäng mycket trevliga personer, det är få förunnat. Jag fick det och är mycket tacksam för detta. Hoppas inte det var sista gången. En resa med Hurtigruten är en dröm för många och den kan bli verklighet för många fler. Arrangör den här gången var Hurtigruten med Anne i spetsen. Jag bugar mycket djupt för detta changtila tillfälle!
Lämnar även bilderna öppna och ni får publicera dem så mycket ni vill.

Inför 2009 finns det en del på G, men ni skall inte tro att jag avslöjar dem nu, här idag, nä minsann, ni får allt vänta och se. Men resa av det blir det.
pappa B

PS: Jag vet att ni är avundsjuka med det skall man inte vara, det är dumt.

1 kommentar:

Peace in mind sa...

Ingen avundsjuka, det är dumt att spilla energi på sånt...men däremot längtan och minnen som gör sig påminda...

Du, om jag nu ska vara på din blogglista, ta den nya bloggen www.ettrummedutsikt.blogspot.com, den andra är död. Typ.