lördag 13 december 2008

Tack skall ni ha Djurgården!

Är ingen superintresserad journalist då det gäller fotboll för herrar, men jag hänger med så pass. Givetvis innebär detta att man befunnit sig bakom mål, i omklädningsrum och klubbstugor lite då och då. En riktig julklapp för göteborgsfotbollen fick vi igår då Djurgårde hämtade tillbaka sur-juggen Lukic från Qviding. Vem som nu skall styra gänget från Munkebäckstorget återstår att se? Allt kan bara bli bättre, oavsett vem som tar hand om laget.
Detta är Leif Karlsson. Dubbel guldmedaljör och vurpan som kostade honom det tredje guldet. Trots rejält fall så körde Leif till sig VM-silvret, bara sekunder bakom den ryss som vann. Det här hände under VM för utvecklingsstörda uppe i Sollefteå. Jag fanns på plats och filmade även tävlingarna till Viasat Sport som kanalen hette, den enda kanal som vågade sända.

Nu börjar skidallvaret och pappa B jublar!
Nu har både skidskyttar och längdskidåkare kommit igång. Detta mina damer och herrar glädjer pappa B som älskar dessa sporter över allt annat. Hockeylirare, fotbollspelare kan ta paus. Handboll tillhör en annan av favvosporterna liksom friidrott, Men framfarten på snön är något speciellt.
Kvinnan gillar också detta vilket innebär mycket soffsittande och mysande några månader framöver. Håller nu på att förbereda sen frukost och laddar bössan, ställer in skidorna vid skinnsoffan och börjar räkna ner. Förhoppningsvis återvänder jag någon gång under eftermiddagen med muntra tillrop eller vässade svordommar. "Skogarnas Konung" och "Prinsessan" skiter högakltningsfullt i allt vad sport heter på TV. Bra tykcer jag, de behöver frisk luft och exercis utomhus. Och vi får det lungt i soffhörnet.
pappa B

Inga kommentarer: