torsdag 29 januari 2009

Kriget bryter ut i Alingsås? Eller kackel i hönsgården!


Ja enligt den lokala radions rapporter så träter politikerna i caféstaden om lösningen av ett stundande trafikproblem, nedhuggande av träd och vise vesa andra för stadens, till synes viktiga framtidsplaner. Blått mot rött krigar och så kommer en och annan hörna från uteliggarna inom politiken. Detta gör att det för tillfället står helt stilla med utvecklingen i stan. Nåväl, inget nytt egentligen då staden norr om Göteborg alltid stått stilla. De nyheter som inträffat är att missionskyrkan bytt ledare vid några tillfällen och att kanadagässen skitar ner på torget nattetid. I övrigt den enda stad i norra Europa som har livs levande kanadagäss på torget nattetid. I övriga städer brukar polien vara parkerade där. Nog om detta, stan är vacker inget att snacka om, men seg.

Jag tänkte att jag skulle underlätta för alla mina kvinnliga bloggläsarinnor genom att under morgondagen servera dem en 3-rätters, enkel söndagsmiddag. Ja well, den går även att tillreda och intagas på lördag om det så skulle vara. Håll ögonen öppna under morgondagen. Det blir en liten men naggande god entré, lättlagad och fräsch huvudrätt och en lite annorlunda men spännande dessert.

Återvänder under dagen med nytt svammel.
pappa B

6 kommentarer:

Baronessan sa...

Ser fram emot receptet. Särskilt om det är enkelt :)
Spännande desserter gillar vi också. Den är väl kalorifri...?

Baronessan sa...

Snygg höna förresten... eller är det en tupp?

Anonym sa...

Kära lilla Baronessan. Ordet kalorier är bannlysta här hos pappa B. Här äter vi got mat och springer istället tre varv runt i köket för att förbränna. Jag kan inte heller garntera gluten, laktos eller allt annat påhitt som florerar ute i vårt avlånga land. De som tyvärr drabbats av dessa symtom har säkerligen god information om vad diverse råvaror betyder/innehåller och kan på ett vips byta ut dessa.
Appropå fjäderfät vet e fan. Hade inte tid att kolla då bussen från hotellet i TYsklnad tutade för avgång och jag sköt snabbt. Tror nog med all den fågelkunskap jag besittar att monstret på bilden är en höna (ser tillräckligt ruggad ut)
pappa B

Anonym sa...

Stavar lika illa som jag åker skidor..Hoppas att du förstår i alla fall

Baronessan sa...

Jag begriper så bra så :) men nu blir jag lite orolig... vart tog du vägen? Var är 3-rättersmiddagen? Var är du? Sitter du fastlimmad under någon tapet? När du kommit loss har du en utmärkelse att hämta hos mig!

Gibsonhannen sa...

Hmm. ja tackar ja. till middagen..!
;)