torsdag 19 februari 2009

En mycket vacker och läsvärd blogg....

Hit måste ni titta in. En sametjej som skrivet mycket tänkvärt, en snygg layout och nu åker hon direkt in bland mina favoriter. kolla in hennes fina blogg på www.vhjojk.se

Längtar faktiskt trots allt till lite riktig vinter. Här är en bild från franska aplerna. Chantel heter platsen och dagen efter att jag tog den här bilden så brakade en ravin ner på baksidan av fjället till vänster. Total kaos, flera skadade däribland några svenskar om jag inte minns fel.

Sen var det detta med restaurang Pannrummet. Två trevliga bröder, en bra lokal en ännu bättre idé och massor av djävlar anamma. Då funkar det. Återkommer under morgondagen med mer information och någon bild. Idag hinns inte detta med.
Ingenting annat heller för den sakens skull. Nu skall jag och kvinnan äta färska räkor och dricka ett stort glas öl. En Baron Trenck, är en ljus tjeck, bryggt i Mäbren. Ölen får mogna under några månader i riktiga ölkällare innan den tappas på flaskor. Alkohol procenten ligger på 6,3% Skål!
Ja, ja vet, att det bara är torsdag, men skit samma. Det ska va gott att leva annars kan de kvetta som Galenskaparna sjöng. Imorgon blir det mer medaljer i skidspåren.
pappa B

6 kommentarer:

Peace in mind sa...

Så jäkla bekvämt...vill jag veta nåt om sport knallar jag hit och läser...

Tack för gullig kommentar:)

Anonym sa...

Pappa B
Håller med om att det skall vara gott att leva o tänk att du fick handen ur byxorna vilken tur va för annars hade det inte gått att äta räkor och dricka en öl. Appropå räkor kommer du ihåg araben som åt räkor på Gothia Cup middagen han som inte skalade dessa underbara saker utan stoppade in hela räkan i munnen och tuggade för glatta livet enbart spröten stack ut när vi tittade på honom.
PS glöm inte majonääääsen till räkorna.
"Gissa vem"

Anonym sa...

lilla fredsduvan ingen orsak och du vet att du alltid är välkommen hit.
"Gissa vem" jadu, nu blir jag lite fundersam. Måste försöka backa filmen och försöka komma ihåg vilka som satt vid samma bord som araben och oss.. Nåväl, jag skall nog lista ut "Gissa vem" om något år eller två. En sak är klar, du måste veta en hel del om den här gubben. Ryggsäck, tegelstenar i ryggsäcken. Araben och räkorna. Det kan väl inte vara den lilla loppan Sandgren min goe kompanjon,som är här inne och hittar på rackartyg?

Baronessan sa...

Skål tamejfan! Ska kolla in jojken imorgon...
Du har en utmaning hos mig.

Anonym sa...

Tack så himla gulligt av dig. Nu ska jag surfa runt hos dig och leta spår från Porjus. Vet du förresten att byn firar 100 år i sommar, det ornas hemvändardagar och m.m. Kanske vi syns där!

Anonym sa...

Som ordningsman måste jag bara rätta till. Det var en lavin, som brakade ner på baksidan av berget. Inget annat.