torsdag 19 februari 2009

En mycket vacker och läsvärd blogg....

Hit måste ni titta in. En sametjej som skrivet mycket tänkvärt, en snygg layout och nu åker hon direkt in bland mina favoriter. kolla in hennes fina blogg på www.vhjojk.se

Längtar faktiskt trots allt till lite riktig vinter. Här är en bild från franska aplerna. Chantel heter platsen och dagen efter att jag tog den här bilden så brakade en ravin ner på baksidan av fjället till vänster. Total kaos, flera skadade däribland några svenskar om jag inte minns fel.

Sen var det detta med restaurang Pannrummet. Två trevliga bröder, en bra lokal en ännu bättre idé och massor av djävlar anamma. Då funkar det. Återkommer under morgondagen med mer information och någon bild. Idag hinns inte detta med.
Ingenting annat heller för den sakens skull. Nu skall jag och kvinnan äta färska räkor och dricka ett stort glas öl. En Baron Trenck, är en ljus tjeck, bryggt i Mäbren. Ölen får mogna under några månader i riktiga ölkällare innan den tappas på flaskor. Alkohol procenten ligger på 6,3% Skål!
Ja, ja vet, att det bara är torsdag, men skit samma. Det ska va gott att leva annars kan de kvetta som Galenskaparna sjöng. Imorgon blir det mer medaljer i skidspåren.
pappa B
Skicka en kommentar