onsdag 18 februari 2009

Heja Stella, jag håller på dig...

Det är drag i Stella Sweden. Den lilla superbloggaren som inte är rädd för att sticka ut näsan. Hon backar inte för "Gissa vem" vilket är en störtskön inställning. den gubben tål att sparka på, det vet jag så på´n igen bara.
Igår kväll scannade jag in ett par hundra bilder igen och det går sakta men säkert framåt. Det är tidskrävande men väldigt roligt och minnerna forsar emot en som vattnet från skivbordet hemma i Porjus.
Här kommer en bild från en resa med kanalbåt i Frankrike. Den blonda kalufsen i fören tillhör Nina Eldh, numera hovets presskvinna. Tjejerna, Nina, Eva och Monica hade en egen båt och Janne Sterner och jag hade en. Janne var skeppare och styrman samt skötte maskin. Jag var kock och gast ombord. En syssla som passade mig som handen i handsken. Här har jag dock fått tillstånd att äntra kvinnornas båt för att föreviga bägge båtarna i färd mot den fantastiska lilla vinorten Chablis.
Gissa om det var mysigt. Här skulle hg och annonym passat i besättningen.
pappa B

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fick lite bilder á la Göta Kanal-filmerna!!! ;o) Hade ni något race??

Seriöst, ser skitmysigt ut!! :o)

Anonym sa...

Pappa B
Man skall inte sparka på NÅGON det borde du veta man skall vara snäll här i världen och hjälpa dom som har det svårt med (stora magar), ta en smörgås till.
Stella lilla för jag får väl kalla dig det, du tror väl inte på fullaste allvar att du var fångad på bild på en tävlingscykel! det finns inte ett uns likhet med bilden på dig och på cyklisten.
Pappa B, du tror att du vet vem som skriver men skall sanningen fram så har du inte en susning.
Hälsa familjen.
"Gissa vem"

Anonym sa...

Hej Stella håller på dig....ni två måste ha två tummar i samma ja ni vet nog vad.
Har ej sett till masen ännu utan Linda håller på ännu.
Hörde precis på radion att om du köper tidningen MAN (39,50sek)så får ett tips om hur man får en platt mage på 1 månad, och dessutom 1 månads fri träning på ett workout, Pappa B passa på eller gör som jag gjorde i min ungdom ta och sätt på dig en ryggsäck med tio tegelstenar i spring uppför trapporna i ett höghus ner ingen ta ur en sten och upp igen håll på så tills stenarna är slut, ta därefter och trampa på cykeln till skogen (med geväret på axeln) skjut 100 skott på rörliga mål dock ej tvåbenta, sykla sedan hem och plocka ihop stenarna, så får du en platt mage, ja lovar.
Stella jag tror inte du skall prova detta.
Pappa B hälsa till Börje S från mig nästa gång du träffar honom, han vet nog vem jag är.
"Gissa vem"

Anonym sa...

Pia lilla vi var så långt borta från race som möjligt. Enda gången tempot ökade var när vinet tog slut och vi närmade oss en liten affär vid någon sluss. Då gick det av bara den

Annonym, jag lider med Linda! *s*

stella sweden sa...

..hej pappaB..jag håller på dig med...hare lite kaosigt nu men det går över u tummar har jag hela två stycken små rara som just nu är blålackade...den där "gissa vem" har blivit väldigt provocerad så att "gissa vem" till o med besöker minlillajävla u det är ju alltid rart med nya men om sanningen ska fram så tycker jag att det är liiite fegt att skriva anonymt...