onsdag 11 mars 2009

Huvudet går som på en berguv...


Att ta en tur med någon av Hurtigrutens drottningar innebär en helt fantastisk naturupplevelse. Höga, låga, platta, snälla, elaka och många fjäll passeras innan resan är över. Alla dessa fjäll ser olika ut beroende på vilken tidpunkt man glider förbi dem. Fyra årstider, olika avgångar gör att de mycket sällan ser ut likadant, någon gång.


Det finns fjäll överallt. Till höger, till vänster, framför fartyget och bakom fartyget. Till slut går huvudet runt som på en berguv. Nu har ni fått ett par här så kan ni drömma lite om dessa fantastiska skönheter.
Sov så gott
pappa B

6 kommentarer:

Baronessan sa...

Ja, nog är det fantastiskt. Ska visa Gubben imorgon (han som har norskt påbrå) om han har tid att slita sig från sporten förståss ;D

Peace in mind sa...

Det ser helt fantastiskt ut...vill göra...

Mannen tror att det är långtråkigt, han hatar resorna till Gotland. Vad tror du?

Anonym sa...

Å, så vackert!

Anonym sa...

BAronessan, gubben kommer att jubla. Säder honom en tanke ikväll när vi ser våra svenska skidskyttar i rutan..

Fredsduvan lilla, alla resor blir vad man själv gör det till. Jag har åkt Hurtigruten tre gånger nu och aldrig haft långtråkigt. Sen kan man ju bry sig extra mycket om varandra, både på däck, i någon av salongenra och i hytten! givetvis....hm. Han kanske skulle behöva en nytändning den sega rackaren *s*

pinglan...det är bara förnamnet!

sinneskatten sa...

Berg i sin fulla prakt visar du oss, jag är otroligt sugen att åka till Norge.
Hur jag nu ska sälja in det, kanske med dina fina bilder.

stella sweden sa...

..jag har målat fjäll o haft de målningarna med på Liljevalcsh vårsalong på sena nittitalet o har en sånn längtan av o få vara där...i den stooooora tystnaden! Nu drar jag! Hejhej!