fredag 3 april 2009

Vilka vänner det är inte klokt!


Tusen tack för hjälpen. Chiligrabben som gjort ett avtryck som känns ända ner till KIna, jag jublar bugar ända ner till marken. Skall ägna några timmar i natt och försöka fiska lite mer. Hoppas bara att ingen tar illa upp för det är inte min mening att förarga någon.

Nu är vattnet bytt i akvariet (det stora) och städningen är klar. Alla fiskar överlevde och kuliålen Twisted Ålman syntes inte till och inte heller såg jag honom/henne i vattnet som åkte ner i avloppet. Skulle det visa sig att hon/han försvunnit blir det att spendera 19 kronor till på Hornbach. Elvis, den jättestora malen han ligger bara och rullar med ögonen och han går faktiskt att klappa med pekfingret utan att han rör sig.(skall träna honom till Talang-09) De två praktborthierna anfaller i värsta pirajastil och kör sina vassa spröt i handen på mig gång på gång.
Alla Black Molly fegar och är lika dumma som våra svenska mörtar och håller sig så långt ner och så långt bort som det bara går. Typiska svenska fiskar egentligen, vågar inte sticka upp. Nu har vattnet lagt sig tillrätta, fiskarna har återgått till att simma normalt, inga skador eller dödsfall har upptäckts och friden har lagt sitt tunna täcke över pappa B och hans familj...
Smyger nog in här en stund till i kväll och ser hur ni har det. Fredagsmyset har gått bra och kvinnan hade handlat hem en box rött som inte alls var så illa JeansJeans heter lådan och kommer från Frankrike för 169 riksdaler. Tar mig nog ett glas till, eller två.
pappa B

"Fisken som försvan i djupet var alltid stor".

10 kommentarer:

Rebecca sa...

Hej där!

Nä d e inte fy skam o bara va hemma o ta d lugnt.
Kan behövas faktiskt,men nu när jag varit hemma en vecka så börjar d ju spritta lite i benen.
Men d betyder att jag får ta me mig lillkillen ut på massa promenader istället.

Vad vill du ha hjälp med?

stella sweden sa...

Hahaaa...nice att du blidde så glad trots att de flesta INTE kunde bidra med något..inte ens hunn du veeet..men vet du att jag brukar köpa Zonnebloem, Sauvignnon Blanc..ett vitt lagom torrt U kvartsött vin...jess!

Pappa B sa...

Stella drick inte för mycket vitt, håret kan lossan på kroppen!
Jag blir mycket sällan deppad. Alla svarar ju och är trevliga och jag gillar dem även om de inte kan hjälpa mig med den här knasiga idén.
puss på nästippen nu när det blir en ny dag...

rebecca jag smyger in och förklarar, det är lättare så.

stella sweden sa...

nu har de blitt en ny dag U håret jag INTE hade på mig har INTE lossnat! ;)

IronGirl sa...

Tjotjotjotjo... Njae, jag har ivf piercing i en av mina bröstvårtor. Det du ;)

Njae, min sambo dricker faktiskt inte vin och jag bor dessvärre inte i Gbg, annars hade jag säkert kommit förbi om jag vågat ;)

Jag har faktiskt en jäkla massa saker i min soffa så är det något så myser jag mer i sängen (det där lät snuskigt).. menade mer se på tv och så..

Kan du inte berätta nått knasigt om dig? Dricker du kaffe? Hur vill du isåfall ha det?

Pappa B sa...

Stella, jag visste völ det. Var ju ett aprilskämt fatta ru ju!
March in i sängen nu. Klockan är snart 02.00 ju
Zzzzzzzz!

IronGirl sa...

Hah, tyst med dig. Nu får väl jag ta och säga något roligt..

Hm..

Jag har faktiskt en stav, inte en ring. Det där med smakat lät ju intressant, gjorde du det samtidigt som du fotograferade? =P

Om vi ska gå in på kaffe så har jag sedan ett halvår tillbaka börjat dricka det med mjölk i - jag insåg min mage inte gillade kaffe så bra annars. I annat fall föredrar jag att dricka te, utan socker.. det där med utan socker är nått nytt också.

Hm, nått knasigt om mig. Jag har ett helvetes temperament och kan nog vara världens mest otrevliga kund om jag vill sätta den sidan till.

Jag äger en jäkla massa skor, använder kanske inte hälften. Men alltid lika skoj att köpa!

Jag insåg för något år sen att jag var intresserad av inredning och försöker göra det så fint som möjligt, dessvärre finns det inte ekonomi till allt jag vill göra.

Jag attraheras av lite äldre män, senast min fd chef (och vän).. vilket resulterade att jag står utan vän, kollega och jobb.. Hans sambo blev inte alls glad när hon fick reda på det och jag var ju som du kanske förstår ärlig, vilket han inte riktigt var beredd på.. Det höll så länge som i 1 år.. det du.

Och du, det finns något som heter flytväst också =P

IronGirl sa...

Tråkmåns att sova..

Kina sa...

Go´morgon! Låter som ni har ett jätte akvarium. Mysigt med ett glas rött och en lugn fredagkväll eller ni kanske tömde boxen och hade high life, dansade på borden och fick grannarna att ringa polisen;) Har en liten present till dig inne hos mig. Önskar dig en härlig lördag!

Skatan sa...

God morgon Sveriges GLadaste... Uppe med tuppen ser jag... Det brukar jag vara men inte idag. Klockan var redan 7 när jag klev ur "bingen"... sjusovare...var jag.
En gång hade vi ett akvarie... inte så stort... inte så välfyllt. När ungarna var små. När vi kom hem efter en bortovaro (grannen matade de små liven) hade de haft sååå himla kul så de hade hoppat och gjort saltomortaler och hamnat på golvet där de... ja... låg som små torkade skinn... Det var det.
Vi har också haft marsvin,undulater,skabb, kaniner, hamstrar, sköldpaddor både vatten- och landsköldpaddor,silverfiskar, vandrande pinnar, pälsängrar... katter... och alltid alltid hund eller hundar.. Ha en solig, rolig och skön lördag...Kram!