tisdag 21 april 2009

Rädisor, jordgubbar och vindruvor.....


Phu...nu skall det bara skrivas, sen är det klart. Allt material till specialbilagan inför det stundande Hjällbokalaset är klart. Passade på att köpa lite grönt nere på torget. Otroligt fina rädisor (se bilden) jordgubbar och två askar blå vindruvor som vi kan mumsa på ikväll när kvinnan är på kundbaluns nere i stan. Som sgat ni har väl hört detta med att när katten är borta osc...
"Skogarnas Konung" har beställt bläckfisk och så får det bli. Vi köper små frysta bläckfiskar på Saigon Livs som vi tinar och sedan steker i olja. Doppar den i ljus soja och sweetchili (inte trollen, de mumsar i sig bläckfisken som den är, finesser tas inte emot med öppna armar, speciellt inte av "Skogarnas Konung". "Prinsessan" däremot testar gärna nya spännande rätter)
Gick 5 kilometarn igår kväll och skall även ta den en runda till i kväll. Kanske med stavar, vi får väl se. De digitala siffrorna på vågen blir mindre och mindre men det tar en herrans tid. Skam den som ger sig. Till sommaren skall jag vara nere på 90 blankt. Detta utan hjälp av piller och andra dunderkurer som man annonserar om överallt. Vettig mat och träning skall ge resultatet, sen om det funkar det återstår ju att se. Återvänder efter promenad och dusch.
pappa B

"Många händer bränner maten"

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som bra snacks du har för kvällen. Själv har jag inhandlat en massa kiwifrukter. :o)

Sveriges Gladaste Man sa...

Kiwi är gott men de måste vara mogna och söta annars blir man så rynkig att man får skruva på sig mössan

Chili sa...

klart jag hejjar på dej:) Står en skål godis brevid mej just nu..Men lovar dej att det ser inte alls gott ut. Äter en fullkornsbulle istället:)

Chili sa...

Ja kiwi é gott, men håller med dej om att de måste va mogna. Fast egentligen så kan jag inte äta de gröna, gula é mycket mildare:)