söndag 5 april 2009

Ut och res med dottern...

Att ta med sig mamma och klättra i alperna kan var livets bästa semester. Eller tvärtom. Nu menar jag att dottern tar med sig mamma och promenerar i alperna. Bilden är tagen i Italienska Merano.
Nu kan det äntligen bli av. På ChaMois Mor- och dotterresa reser du, utvecklas du och aktiverar du dig tillsammans med din mamma eller dotter. Den fantastiska miljön och ChaMois unika blandning av coaching, aktiviteter och semester öppnar möjligheter för att växa. Resorna ger gemensamma minnen, upplevelser och varaktiga förändringar för livet.
Fick detta på min press-service i morse och tycker att det passar att lägga ut den till alla mina mammor och döttrar som hälsar på hos mig. Detta verkar vara ett bra koncept och det är bara att haka på. Förvisso kan man göra samma sak till andra delar av världen. Ja, varför inte göra en mor & dotter tripp till grannbyn och se om vitsipporna slagit ut?

Konceptet:
På resan möter ni andra mammor och döttrar som delar med sig av sina erfarenheter. Du lär känna den du verkligen är både genom aktiviteterna med bergsguiden, dom inspirerande övningarna med coachen och samtalen med dom andra deltagarna. Tillsammans med en bergsguide, en professionell coach och inspirerande reskamrater i en avslappnad atmosfär peppas du att ta dig själv till nya höjder både i självkänslan och på klippväggen. Chamoi erbjuder ett lyxigt boende med fantastisk mat och en hissnande utsikt med Mont Blanc inpå husknuten.
Resorna handlar om att ha roligt tillsammans i en behaglig och utvecklande samvaro, om god mat, vacker natur och inte minst om att ha en skön semester. Under resan finns det gott om tid att ta det lugnt för sig själv eller till att samtala med de andra deltagarna. Kanske med ett glas vitt i vår hot tub eller en bok framför brasan i vardagsrummet? För den som vill finns även möjlighet till att prova på yoga på morgonen ute på terrassen.

Coachning handlar om att skapa varaktig förändring. Det är samtal med syfte att leda till insikt, klarhet och handling. På Mor- och dotterresan kommer vår coach att fokusera på dig och ditt förhållande till mor/dotterrelationen, roller och ideal i samhället och familjen.
pappa B

"Kär börda gör lång väntan lätt"
Skicka en kommentar