tisdag 7 april 2009

Vilket krångel..

..det är när kunskapen och tekniken saknas, då går det käpprätt åt skogen. Har krånglat med att lägga ut lite tjejer (rosévinet) här under en tid utan att få det som jag vill. Stoppar tillbaka brudarna i sina mappar opch lägger bara in två. Men det får räcka.
Både kunskap och teknik har fungerat för den här konstnären som gjort en staty av bildelar. Den avklippta gubben sitter på sin stenstod i Stuttgart, Mercedes huvudstad bland annat.
Idag är vädret här i Göteborg lite si och så. Ömsom sol, ömsom dis och dimma. Termometern utanför köksfönstret visar på 11+ så vi kan väl inte klaga. Påsklovet gör att trollen är hemma och jag får väl fungera som den hönsepappa jag är och hålla lagom koll på dem ett par timmar i alla fall. Kvinnan har ledigt från och med i morgon och då blir det väl lite Hornborgarsjön och annat kul på programmet. Bilder kommer naturligtvis här på bloggen. I morgon skall "Skogarnas Konung" och jag till Trollhättan och göra affärer med lite Warhammer 40K, vi får väl se vad som händer där uppe vid slussarna.
Återgår till lite mer inkomstbringande arbete en stund, men hör snart av mig igen.
pappa B

"Man skall baka medans ugnen är varm"
Skicka en kommentar