tisdag 7 april 2009

Vilket krångel..

..det är när kunskapen och tekniken saknas, då går det käpprätt åt skogen. Har krånglat med att lägga ut lite tjejer (rosévinet) här under en tid utan att få det som jag vill. Stoppar tillbaka brudarna i sina mappar opch lägger bara in två. Men det får räcka.
Både kunskap och teknik har fungerat för den här konstnären som gjort en staty av bildelar. Den avklippta gubben sitter på sin stenstod i Stuttgart, Mercedes huvudstad bland annat.
Idag är vädret här i Göteborg lite si och så. Ömsom sol, ömsom dis och dimma. Termometern utanför köksfönstret visar på 11+ så vi kan väl inte klaga. Påsklovet gör att trollen är hemma och jag får väl fungera som den hönsepappa jag är och hålla lagom koll på dem ett par timmar i alla fall. Kvinnan har ledigt från och med i morgon och då blir det väl lite Hornborgarsjön och annat kul på programmet. Bilder kommer naturligtvis här på bloggen. I morgon skall "Skogarnas Konung" och jag till Trollhättan och göra affärer med lite Warhammer 40K, vi får väl se vad som händer där uppe vid slussarna.
Återgår till lite mer inkomstbringande arbete en stund, men hör snart av mig igen.
pappa B

"Man skall baka medans ugnen är varm"

7 kommentarer:

felicia sa...

hur många grader har ni då? :)
tack detsamma! jadå det ska jag göra.

IronGirl sa...

Skickar ett sött "godmorgon". Ska snart iväg igen. Ring, ring, pling, plong. (Säg inget om att jag inte svarat dig, skrev tre mess till dig igår!!)

Pappa B sa...

IronGirl jag såg det men du rusade ju in i sängkammaren, fegis!
Nyp i staven *s*

felicia här var det bara 11+ så du leder med några *s*

Anonym sa...

Hur går det med STAVGÅNGEN
"En som inte glömmer"

pappa B sa...

Jordå, stavarna har jag klvar *s* Men jag känner en långsmal (ser ut som en stav) som borde komma över på en kopp någon dag
"Gissa vem"

Du Vet inte sa...

Hallojj..
Läget?


Du vet att de finns vissa sidor man kan ladda ner musik gratis va?

Kolla min sida så hittar du vart du kan ta dig till ;)

Pappa B sa...

Du vet inte...men nu vet jag. TAck för tipset
kram