måndag 25 maj 2009

Fisketuren inställd idag...


"Skogarna konung" har stått på näsan i plugget idag och har gjort illa foten. Zon och bra lindad fot har fått honom att se optimistiskt på världen igen.
-Vi fiskar väl imorgon pappa, sa han när jag gav mig ut efter ett kort besök hemma i lägenheten. -Jäpp svarade jag och nu måste det banne mig till att det börjar nappa....
Semestern smyger närmare och nu är det dags att plocka fram kartorna. Börja planera allt roligt vi skall hitta på, eller i alla fall hoppas att vi skall hinna hitta på.
Körde fast idag när jag skulle göra sista delen i filmen om Hurtigruten men skall ordna upp detta under morgondagen. Sedan skall Anne uppe i värmland få prata in speakertexten och så är det bara slutklämmen så är DVD:n klar att börja snurra. Så här långt ser det verkligen bra ut, men tacka för det med sådana vyer framför kameran, skam vore det väl annars....Vad tycker ni om bilden här ovan. Hittade den nere i franska Chatel, när jag var där för flera år sedan. Reagerade direkt när skidåkaren dök upp! Natten i Istanbul är ganska vacker den med för att inte tala om den norska kusten uppe vid Kragerö. ...och vindkraftverken nere i Falkenberg ser inte heller så illa ut. Varje gång vi åker ner till villavagnen så beundrar vi propellrarna och nu går ryktet att man skall bygga en vindkrafverkspark (vilket långt ord det blev) i närheten av ett hus vi har nere i Småland? Nåja, man kanske kan haka på vingarna och få lite gratis energi?
Som ni förstår så är gubben hemma igen och nu skall jag och "Skogarnas Konung" spela Runercape, där jag förmodligen är landets äldsta medlem. En hårding dessutom!
pappa B

9 kommentarer:

IronGirl sa...

Hur hit och hus dit. Nu blev jag nyfiken på alla dina hus.

Anonym sa...

Det är inte mina, det är kvinnan och hennes syskon som är husägare. Jag undviker alla hus i småland *s*

Annelie sa...

Stackars sonen, att ha ont i foten är inge kul.. planera semester är däremot mkt roligare! Kram//Annelie

Synnøve. sa...

Hoppas sonens fot är på bättringsvägen.

Nyfiken nu måste jag erkänna. vad är det för film om Hurtigruta du håller på med....

Skidåkaren ser rent livsfarlig ut där han kommer farande ju....
Ha nu en flott afton.
Synne.

stella sweden sa...

...väldigt snygg bild på skidåkaren...undras om du tagit den...du borde ha ditt signum på de bilder du tagit så att kvinna veeet...hälsa sonen att allt går över om man har något roligt att se framemot!

;)

pappa B sa...

Mina damer, jag har tagit alla bilder om det inte står någon annan byline.
Sov nu gott och var snälla med era gubbar
kram

EP sa...

Jorden anropar Sveriges gladaste man! Sveriges gladaste man till jorden, tack!

Anonym sa...

Snygg bild på skidåkaren...hoppas sonen blir bra snart!

pappa B sa...

Hej alla vänner. Junior har klumpfot idag och skallebang. Får stanna hemma och kurera sig hos pappa B.
Tack för att ni finns